Extracţiile dentare: când se recomandă VIDEO by CSID

Medicul dentist Şerban Atanasiu, specialist în implanturi dentare, explică pe larg extracţiile dentare, când sunt recomandate şi care sunt soluţiile pentru dinţii lipsă.

Extracţia dentară este o procedură frecventă în cabinetele dentare, la care multe persoane ajung fie din cauza cariilor avansate care fac imposibilă salvarea dinţilor, fie că trebuie să-şi pună aparat dentar sau din cauza altor situaţii.

Şi măselele de minte pot fi îndepărtate în anumite situaţii, chiar dacă există controverse în privinţa extracţiei lor. Explică pe larg în interviul video care sunt recomandările în privinţa extracţiilor dentare şi care sunt soluţiile pentru a înlocui dinţii lipsă, medicul Şerban Atanasiu, specialist în implanturi dentare!

Urmărește CSID.ro pe Google News
Beatrice Osanu - Redactor-şef
Beatrice Osanu este unul dintre oamenii “Ce se întâmplă, doctore?” care a asistat la naşterea emisiunii în 2002 şi a revistei în 2005. În anii care au trecut de atunci, a cunoscut sute de medici, nutriţionişti, antrenori de fitness şi psihologi, dar şi celebrităţi care au inspirat-o, ...
citește mai mult
Dr. Şerban Atanasiu - Medic Specialist Implantologie Dentara
Dr. Șerban Atanasiu a absolvit Facultatea de Stomatologie din cadrul Universității de Medicină “Carol Davila” din București, iar în anul 2005 a obținut Competență în Implantologie Dentară. În anul 2007 s-a alăturat echipei Green Dental. Datorită talentului său ca medic implantolog, ...
citește mai mult