Adela Popescu: interviu despre a doua sarcină VIDEO by CSID

Adela Popescu ne-a povestit despre provocările celei de-a doua sarcini, despre cum vrea să nască şi cum vede relaţia cu cei trei bărbaţi din viaţa ei.
  • Publicat:
  • Actualizat:

Adela Popescu este una dintre cele mai îndrăgite vedete din România: gazda emisiunii „Vorbeşte lumea” a jucat în multe seriale, a cântat, este pasionată de fashion şi are o familie minunată. De asemenea, Adela Popescu a fost de multe ori în paginile revistelor, cu pictoriale şi interviuri despre stilul de viaţă sănătos pe care îl are.

Adela Popescu este căsătorită cu Radu Vâlcan şi împreună au un băieţel. Adela este însărcinată cu al doilea copil care va veni pe lume în curând. Am stat de vorbă cu Adela în interviul video despre provocările meseriei de părinte, despre analize şi controale în sarcină, despre diete şi sport, dar şi despre ce presupune o viaţă de cuplu împlinită.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Beatrice Osanu - Redactor-şef
Beatrice Osanu este unul dintre oamenii “Ce se întâmplă, doctore?” care a asistat la naşterea emisiunii în 2002 şi a revistei în 2005. În anii care au trecut de atunci, a cunoscut sute de medici, nutriţionişti, antrenori de fitness şi psihologi, dar şi celebrităţi care au inspirat-o, ...
citește mai mult