Noutăţi pentru sănătatea ta în octombrie

Din mulţimea noutăţilor acestei toamne am ales trei recomandări pentru tine şi familia ta.
  • Publicat:
Noutăţi pentru sănătatea ta în octombrie

Din mulţimea noutăţilor acestei toamne am ales trei recomandări pentru tine şi familia ta.

Respiră bine şi sănătos cu Kid`s Xlear, picături nazale pentru copii
Picaturile nazale Kid’s XLEAR sunt cunoscute pentru contribuţia lor la reducerea aderenţei bacteriilor şi la menţinerea germenilor de aderare la ţesuturile nazale. În acelaşi timp, ele păstrează pasajele nazale hidratate.

Ingredientele naturale curaţă rapid şi hidratează nasul. Utilizarea zilnică a acestor picături nazale reprezintă o modalitate sigură şi eficientă pentru a atenua aglomerarea sinusurilor din cauza  alergiilor şi a răcelilor. Kid’s Xlear – picături nazale pentru copii cu soluţie salină şi xylitol au fost create şi dezvoltate special pentru copii. Recipientul generează vapori când este strans sau poate elibera soluţia sub formă de picături.

Ingredientele ce stau la baza produsului:
apa purificată – purificarea se realizează printr-un procedeu de osmoza inversă, are rol de solvent şi de transportator;
xylitol – obţinut din ştiuleţi şi coceni de porumb nemodificaţi genetic, este folosit şi ca îndulcitor natural, hidratant, produs antibacterian (cu efect antiaderent asupra bacteriilor);
sare – obţinută din zăcăminte naturale de sare, este folosită ca umectant. Hidratează şi îmbunătăţeşte fluxul de mucus;
extract din seminţe de grapefruit – obţinut din seminţe de grapefruit nemodificat genetic, are rol de conservant natural.

O gustare hrănitoare, care nu îngraşă
Batoanele proteice sunt nelipsite din dieta echilibrată a celor care fac sport sau vor să slăbească. Asta pentru că ţin de foame şi sunt uşor de transportat şi consumat, oriunde te-ai afla: la serviciu, acasă sau în călătorie. 

Biscuiţii şi batoanele Gerlinéa îndeplinesc toate condiţiile unei gustări perfecte: sunt săţioase (datorită conţinutului ridicat de proteine), excelente la gust şi cu puţine zaharuri. În plus, conţin vitamine şi fibre esenţiale unei alimentaţii echilibrate. Sunt ideale ca gustare la orice oră, simple sau în combinaţie cu iaurt degresat sau fructe.

Gerlinéa Batoane Ciocolată – Portocale  sunt delicioase cu conţinut pufos de ciocolatã şi cremã de portocale. Sunt bogate în proteine, cu un conţinut redus de grãsimi, sursã de fibre, cu numai 130 kcal/baton.
Gerlinéa Batoane Ciocolată – Banane au un conţinut redus de zahăr, fără îndulcitori. Sunt bogate în proteine vegetale (22%) şi fibre, conţin cubuleţe de banane deshidratate şi au doar 100 de kcal/baton.
Gerlinéa Batoane Duo-Ciocolată sunt un răsfăţ complet de ciocolată albă şi neagră, învelite în ciocolată neagrã fină. Bogate în proteine, cu un conţinut redus de grãsimi şi îmbogãţite cu 5 vitamine (B1, B6, B9, PP şi E), cu numai 127 kcal/baton.
Gerlinéa Batoane Ciocolată – Zmeură sunt învelite în ciocolată neagră cu umplutură delicioasă de zmeură răcoritoare. Au un conţinut redus de grãsimi, bogate în proteine, o sursă naturalã de vitamina C (102 kcal/baton).

Secom lansează Alive! Gummies, multivitamine pentru copii sub formă de jeleuri vegetale.

Alive! Gummies are o formulă complexă ce susţine necesarul de vitamine şi minerale al copiilor de peste 2 ani, contribuind la dezvoltarea fizică şi psihică a celor mici şi la funcţionarea normală a sistemului imunitar. În plus, fiind disponibile sub formă de jeleuri vegetale, cu arome naturale de cireşe, portocale şi struguri, Alive! Gummies vor deveni rapid vitaminele favorite ale copilului tău.

Noul Alive! Gummies, supliment alimentar natural din portofoliul de Pediatrie Secom, conţine 12 vitamine (A, C, B5, E, D3, B6, acid folic, B1, B2, niacină, B12, biotină), 2 minerale (zinc şi iod), precum şi colină şi inozitol. Formula sa, special creată pentru copiii cu vârsta de peste 2 ani, asigură nutrienţii necesari dezvoltării fizice şi psihice a celor mici şi ajută la menţinerea unui nivel optim de energie pe parcursul întregii zile.

 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Mihaela Arsene
Am intrat in domeniul presei scrise dintr-o intamplare, in 1995, dar pasiunea pentru acest domeniu s-a nascut odata cu prima revista pe care am condus-o, o revista de frumusete. Apoi am lucrat la Avantaje, iar odata cu aparitia internetului m-am dedicat online-ului si dezvoltarii site-urilor. Sanatatea, ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân
Recomandări: