DRENOR HEPATIC (Flux natural pentru bilă)

DRENOR HEPATIC este un produs natural recomandat pentru funcţionarea normală a sistemului hepato-biliar.

FICATUL ŞI ROLUL SĂU ÎN ORGANISM

Ficatul este cel mai mare organ intern al corpului uman, fiind o anexă a tubului digestiv. El îndeplineste peste 500 de funcţii, dintre care nouă sunt considerate ca fiind de bază. Ficatul mai este denumit şi “uzina organismului”, aici fiind sintetizate peste 2.500 de substanţe.

Dintre funcţiile ficatului putem aminti: funcţia metabolică, cu rol în sinteza colesterolului şi a lipidelor; funcţia vasculară, cu rol în sinteza unor elemente ale sângelui (albumine, globuline), precum şi a factorilor de coagulare ai acestuia; funcţia secretorie, cu rol în producerea bilei; funcţia antitoxică, cu rol în neutralizarea toxinelor din organism şi  funcţia excretorie, cu rol în descompunerea hemoglobinei. Spre deosebire de alte organe, ficatul are capacitatea de refacere a celulelor care au fost distruse de către o afecţiune sau leziune care s-a manifestat pe termen scurt. Dacă leziunile sunt repetate şi apar pe termen lung (cazul afecţiunilor cronice), modificările devin ireversibile. Vezica biliară (sau colecistul) este situată imediat sub ficat, fiind o anexă a acestuia; ea având rolul de depozitare a bilei secretată de ficat. Din vezică, bila este eliminată prin canalul coledoc în duoden, unde exercită un rol important în procesul de digestie al grăsimilor. Afecţiunile care apar la acest nivel se datorează  infecţiilor (hepatitele A, B, C, D), afectării funcţiei secretorii a ficatului (cu secreţia insuficientă de bilă) şi/sau a vezicii biliare, când pot apărea: colecistite (inflamaţii ale colecistului), dischinezii biliare (dereglarea mecanismului de eliminare a bilei datorită perturbării motilităţii vezicii biliare), angiocolite (infecţii bacteriene ale căilor biliare), colici biliare (dureri la nivelul căilor biliare datorate litiazei biliare sau a colecistitelor acute). Afecţiunile de lungă durată pot conduce la apariţia cirozei sau a insuficienţei hepatice.

Contribuie la:

– funcţionarea normală a sistemului hepato-biliar, prin:
   – stimularea producerii şi eliminării de bilă
   – normalizarea tonusului şi peristaltismului vezicii biliare
   – protejarea şi regenerarea celulelor hepatice

– menţinerea concentraţiei normale a colesterolului şi grăsimilor în sânge şi la nivelul ficatului

– normalizarea apetitului alimentar.

Contraindicatii:

Litiază biliară, obstrucţie biliară, sarcină, alăptare, alergie la oricare dintre componentele produsului.

Forma de prezentare: Cutie de carton cu 2 blistere a câte 10 comprimate fiecare

Administrare:

Adulţi şi tineri peste 15 ani: câte 1 comprimat de 3-4 ori pe zi, cu 30 minute înaintea mesei.
Copii 7-14 ani: după sfatul medicului.

Comprimatele se înghit cu apă sau se sfărâmă în gură (absorbţia substanţelor bioactive este mult mai rapidă). În caz de dificultate la înghiţire, comprimatele se pot rupe în două.

Ingrediente:

Litiază biliară, obstrucţie biliară, sarcină, alăptare, alergie la oricare dintre componentele produsului.

* Informațiile despre terapiile complementare, plantele medicinale sau remediile naturale, care pot veni in ajutorul bolnavului, nu exclud sau nu înlocuiesc tratamentele medicale, ci le aplicarea defectuoasa sau nereușită vreunui tratament. Informațiile de pe site si materialele aferente sunt folosite "așa cum sunt" fără garanții de nici un fel. CSID nu furnizează sfaturi medicale similare celor pe care le puteți primi de la medicii care efectuează consultația si care vin in contact cu realitatea cazurilor dvs. CSID nu își propune să înlocuiască consultul medical de specialitate, informația prezentata pe acest site are un caracter informativ.
Vezi Produse gemoterapice în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
5 prieteni toxici de care n-ai nevoie în viața ta: pastila de psiho