ÎNGERAŞUL (Sirop stimulent mental)

Siropul STIMULENT MENTAL este un produs natural recomandat copiilor cu vârste cuprinse între 5 şi 14 ani, atât pentru funcţionarea în condiţii optime a capacităţii de concentrare şi memorare, cât şi pentru eficientizarea randamentului şcolar.

Actiuni

ACŢIUNI MAJORE:

Stimulentă mentală, tonică cerebrală, îmbunătăţeşte memoria şi procesele cognitive, creşte nivelul de acetilcolină la nivel cerebral, creşte capacitatea de concentrare, creşte tonusul psihic.

ALTE ACŢIUNI:

Anxiolitică, antidepresivă, reglatoare psiho-emoţională, antioxidantă, vitaminizantă, antispastică, anticonvulsivantă şi uşor sedativă.

Contribuie la

– funcţionarea în condiţii optime a capacităţii de concentrare şi memorare

– eficientizarea randamentului şcolar la elevi

– normalizarea nivelul de acetilcolină la nivel cerebral

– reducerea stării de oboseală mentală

– reducerea stării de surmenaj psihic şi intelectual

– armonizarea stării psiho-emoţionale şi combaterea agitaţiei mentale.

Indicatii

INDICAŢII MAJORE:

Se utilizează ca adjuvant în: tulburări de atenţie şi de memorie, creşterea performanţelor mentale şi a puterii de concentrare, creşterea randamentului şcolar la elevi şi studenţi, deficienţe cognitive, surmenaj psihic şi intelectual, stări de oboseală mentală, pierderi de memorie.

ALTE INDICAŢII:

Se utilizează ca adjuvant în: anxietate, depresii, stări de agitaţie, stres, distonii neurovegetative.

Precautii

Persoanele cu diabet zaharat trebuie să reducă din alimentaţia zilnică echivalentul de hidraţi de carbon corespunzător cantităţii de fructoză din sirop (5ml sirop conţin 3,5 grame fructoză).

Contraindicatii

Alergie la oricare dintre componentele produsului.

Forma de prezentare: 200ml

Administrare:

Copii între 5 şi 9 ani: câte 5 ml de sirop de 2 ori pe zi.

Copii între 10 şi 14 ani: câte 5 ml de sirop de 3 ori pe zi.

Siropul se administrează ca atare sau diluat în 100 ml de ceai (1/2 de pahar), cu 30 minute înaintea mesei.

Ingrediente/100g: sirop de fructoză 70%, roiniţă (Melissa officinalis) – părţi aeriene (20g); jatamansi (Nardostachys jatamansi) – părţi aeriene (8g); lecitină – pulbere (5g); ulei esenţial de roiniţă (Melissa officinalis)(0,01%).

Informatiile despre terapiile complementare, plantele medicinale sau remediile naturale, care pot veni in ajutorul bolnavului, nu exclud sau nu inlocuiesc tratamentele medicale, ci le completeaza. S.C. Gandul Media Network S.R.L nu este responsabila pentru aplicarea defectuoasa sau nereusita vreunui tratament. Informatiile de pe site si materialele aferente sunt folosite "asa cum sunt" fara garantii de nici un fel. CSID nu furnizeaza sfaturi medicale similare celor pe care le puteti primi de la medicii care efectueaza consultatia si care vin in contact cu realitatea cazurilor dvs. CSID nu isi propune sa inlocuiasca consultul medical de specialitate, informatia prezentata pe acest site are un caracter informativ.
Vezi în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Dr. Horia Cioflan: chirurgia robotică în afecțiunile ginecologice