ZVELTAFORM – GUST NATURAL (Pulbere)

VELTAFORM este un supliment alimentar cu un conţinut proteic ridicat, recomandat în curele de slăbire.

Formula sa complexă şi echilibrată aduce un aport important de: proteine, fibre vegetale (prin seminţele de psyllium şi inulină), extract decofeinizat din boabe de cafea (SVETOL) şi picolinat de crom, componente cu rol de menţinere a greutăţii corporale în limite normale.

Actiuni

Rolul proteinelor în curele de slăbire. În organism, proteinele îndeplinesc un rol structural, de refacere şi creştere a ţesutului muscular. Particularitatea transformării lor în organism constă în aceea că, ele necesită consum de energie în timpul digestiei. Pe acest rol se bazează dietele bogate în proteine, din care lipsesc însă glucidele şi lipidele. Rolul fibrelor vegetale în reducerea greutăţii corporale. În organism, fibrele vegetale au proprietatea de a fixa o mare cantitate de apă, mărindu-şi volumul. Astfel, în stomac şi intestin acestea se umflă, tăind pofta de mâncare şi generând senzaţia de saţietate. Ce este SVETOL*? Svetol este un extract decofeinizat din boabe verzi de cafea cu rol în reducerea absorbţiei intestinale a glucozei şi menţinerea greutăţii corporale în limite normale (conform studiilor EFSA). ”SVETOL ®” este marcă înregistrată NATUREX S.A. Rolul cromului în organism. Cromul este un mineral care în organismul uman se găseşte în cantităţi mici, el jucând un rol important în metabolismul lipidic şi glucidic. Picolinatul de crom este o sare a cromului care ajută la menţinerea concentraţiilor normale ale colesterolului, trigliceridelor şi glucozei în sânge.

Contribuie la

Menţinerea greutăţii corporale în limite normale, prin: – reducerea cantităţii de alimente ingerate prin instalarea senzaţiei de saţietate, – menţinerea concentraţiilor normale ale colesterolului, trigliceridelor şi glucozei în sânge, – reducerea absorbţiei intestinale a glucozei, – susţinerea procesului de detoxifiere a organismului.

Contraindicatii

Ocluzie intestinală, dificultăţi de înghiţire, intervenţii chirurgicale pe intestin (sub 1 an), afecţiuni inflamatorii grave ale intestinului (colită ulceroasă, boala Crohn, rectocolită hemoragică, apendicită acută), colon iritabil, sarcină, alăptare, alergie la oricare dintre componentele produsului.

Forma de prezentare: Flacon de plastic cu 650g de pulbere.

Administrare:

Adulţi: câte 4 linguriţe dozatoare de 2 ori pe zi, la prânz şi seara. Cantitatea recomandată se amestecă cu 250 ml (o cană) de lapte, iaurt, suc de fructe, supă strecurată sau apă şi se consumă imediat. Este foarte important ca, imediat după fiecare administrare să se consume încă minim 250 ml de lichide. Doza recomandată se administrează cu 30 de minute înaintea mesei de prânz, iar seara poate înlocui cina. Se recomandă administrarea produsului pe o perioadă de minim 30 de zile

Ingreediente:

Mazăre (Pisum sativum) – pulbere cu 85% proteine din seminţe (41,32%); psyllium (Plantago ovata) – tarâţe (41,32%); cicoare (Cichorium intybus) – fibre solubile cu minim 90% inulină din rădăcini (16,48913%); cafea SVETOL (Coffea canephora) – extract apos decafeinizat 6-8:1 cu minim 45% acizi clorogenici din boabe verzi de cafea (pe suport de maltodextrină, dioxid de siliciu) (0,87%); picolinat de crom – cu un conţinut standardizat de crom (3+) de 12% * (0,00087%). *echivalent a 48 µg Crom(3+) reprezentând 120% din DZR (Doza Zilnică Recomandată cf. Directivei 2008/100/CE)

* Informațiile despre terapiile complementare, plantele medicinale sau remediile naturale, care pot veni in ajutorul bolnavului, nu exclud sau nu înlocuiesc tratamentele medicale, ci le aplicarea defectuoasa sau nereușită vreunui tratament. Informațiile de pe site si materialele aferente sunt folosite "așa cum sunt" fără garanții de nici un fel. CSID nu furnizează sfaturi medicale similare celor pe care le puteți primi de la medicii care efectuează consultația si care vin in contact cu realitatea cazurilor dvs. CSID nu își propune să înlocuiască consultul medical de specialitate, informația prezentata pe acest site are un caracter informativ.
Vezi Produse gemoterapice în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Sandwich proteic și chifteluțe vegetale cu piure de cartofi și sos de ceapă