VISUAL (Comprimate)

VISUAL este un produs natural recomandat pentru menţinerea sănătăţii ochilor.

DESPRE OCHI:

Ochiul este un organ de simţ localizat în orbita oculară cu rol în perceperea imaginilor vizuale (forme, culori etc). Vederea ne furnizează cele mai multe informaţii despre lumea exterioară. Ea intră în declin odată cu vârsta, din cauza luminii neadecvate, a solicitărilor intense, expunerii prelungite la radiaţiile monitorului de calculator sau perioadelor insuficiente de odihnă. Afecţiunile oculare cel mai des întâlnite pot fi de natură: inflamatorie (dacriocistita), infecţioasă (infecţiile oculare), degenerativă (cataractă, retinopatie diabetică, degenerescenţa maculară) etc.

Actiuni:

Stimulează sinteza de rodopsină, creşte acuitatea vizuală, scade tensiunea intraoculară, îmbunătăţeşte viteza de adaptare a ochiului la lumină şi întuneric, ameliorează microcirculaţia de la nivelul ochiului, scade permeabilitatea şi fragilitatea capilară, neutralizează radicalii liberi, stopează evoluţia proceselor degenerative oculare, trofic la nivelul retinei şi cristalinului, capilaro şi vasoprotector, antiinflamator ocular, antioxidant.

Contribuie la:

– menţinerea sănătăţii retinei şi cristalinului

– normalizarea acuităţii vizuale şi sintezei de rodopsină

– normalizarea tensiunii intraoculare

– normalizarea vitezei de adaptare a ochiului la lumină şi la întuneric

– stoparea proceselor degenerative oculare

– protejarea vaselor capilare de la nivelul ochiului

– protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ.

Contraindicatii:

Sarcină, alăptare, alergie la oricare dintre componentele produsului, intoleranţă la lactoză

Forma de prezentare: 60 comprimate

Administrare:

Adulţi: câte 2 comprimate de 3 ori pe zi, cu 30 minute înaintea mesei.

Tineri între 15 şi 18 ani: câte 1-2 comprimate de  3 ori pe zi, cu 30 minute înaintea mesei.

Copii între 7 şi 14 ani: câte 1 comprimat de 3 ori pe zi, cu 30 minute înaintea mesei.

Copii sub 7 ani: după sfatul medicului.

Comprimatele se înghit cu apă sau se sfărâmă în gură (absorbţia substanţelor bioactive este mult mai rapidă). În caz de dificultate la înghiţire, comprimatele se pot rupe în două.

Ingrediente/comprimat: celuloză microcristalină; crăiţe (Tagetes erecta) – flori (150 mg); silur (Euphrasia officinalis) – părţi aeriene (150 mg); afin (Vaccinium myrtillus) – extract uscat din fructe (100 mg); lactoză monohidrat; busuioc (Ocimum basilicum) – părţi aeriene  (50 mg); fenicul (Foeniculum vulgare) – fructe (50 mg); dioxid de siliciu coloidal.

* Informațiile despre terapiile complementare, plantele medicinale sau remediile naturale, care pot veni in ajutorul bolnavului, nu exclud sau nu înlocuiesc tratamentele medicale, ci le aplicarea defectuoasa sau nereușită vreunui tratament. Informațiile de pe site si materialele aferente sunt folosite "așa cum sunt" fără garanții de nici un fel. CSID nu furnizează sfaturi medicale similare celor pe care le puteți primi de la medicii care efectuează consultația si care vin in contact cu realitatea cazurilor dvs. CSID nu își propune să înlocuiască consultul medical de specialitate, informația prezentata pe acest site are un caracter informativ.
Vezi Produse gemoterapice în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Tratamentul personalizat în cancerul colorectal