Ulei volatil de Fenicul

Denumire științifică: ulei, plante, fenicul
Producător: Hofigal

Prezentare

Flacon din sticla bruna de 10 ml / 20 ml cu picurator.

Indicatii

Remediu natural benefic in: tulburari digestive functionale in special dureri si crampe abdominale, spasme, balonari, tulburari de tranzit intestinal si disconfortul abdominal, manifestari de greata, arsuri si flatulenta ce apar dupa masa; pentru sustinerea sanatatii tractului respirator superior.
Impreuna cu uleiul volatil de menta constituie un bun remediu in tulburari functionale legate de sindromul de colon iritabil.

Actiuni

Spasmolitica, reduce flatulenta si spasmele intestinale, emenagoga, carminativa, vermifuga, usor laxativa, secretolitica, antiseptica, expectoranta, antitusiva, diuretica (declorurant si azoturic), antiinflamatoare.

Conditii de pastrare

A se pastra la temperaturi sub 25°C, ferit de umiditate si lumina, in ambalajul original !
A nu se depasi doza zilnica recomandata!
A se citi recomandarile inainte de utilizare!
A nu se utiliza dupa data de expirare inscrisa pe ambalaj!
A nu se lasa la indemana copiilor mici !

Administrare

Adulti: 2 – 4 picaturi, diluate intr-o ceasca de ceai, de 2 ori pe zi, dupa mesele principale.
Copii peste 5 ani: 2 – 3 picaturi pe zi, diluate intr-o lingurita de miere de albine sau putin ceai, dupa mese sau la recomandarea medicului.
Se vor respecta cu strictete dozele recomandate.
Produsul este un supliment alimentar si nu inlocuieste un regim alimentar variat si echilibrat.

* Informațiile despre terapiile complementare, plantele medicinale sau remediile naturale, care pot veni in ajutorul bolnavului, nu exclud sau nu înlocuiesc tratamentele medicale, ci le aplicarea defectuoasa sau nereușită vreunui tratament. Informațiile de pe site si materialele aferente sunt folosite "așa cum sunt" fără garanții de nici un fel. CSID nu furnizează sfaturi medicale similare celor pe care le puteți primi de la medicii care efectuează consultația si care vin in contact cu realitatea cazurilor dvs. CSID nu își propune să înlocuiască consultul medical de specialitate, informația prezentata pe acest site are un caracter informativ.
Vezi Produse gemoterapice în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Sandwich proteic și chifteluțe vegetale cu piure de cartofi și sos de ceapă