Rostopasca (Tinctura)

Sustine functionarea normala a ficatului si vezicii biliare

Contribuie la functionarea normala a sistemului digestiv

Ingrediente: 100% extract de rostopasca (Herba Chelidonii), alcool etilic min. 40% m/m.

Rostopasca este o planta erbacee care infloreste la sfarsitul primaverii. Originara din Europa, Asia si Africa de Nord, ea creste in apropierea asezarilor umane, in locuri umbrite, umede. Partile aeriene se recolteaza la sfarsitul primaverii si inceputul verii.

Principalii constituenti: alcaloizi (alocriptina, berberina, chelidonina).

Efect
Antispastic, coleretic-colagog (stimuleaza secretia si eliminarea bilei), hepatoprotector, favorizeaza digestia grasimilor, scade colesterolul, vasodilatator, hipotensor.

Recomandari

-hepatite cronice, colecistite si diskinezie biliara, calculi biliari, colici biliare

-bronsite, tuse convulsiva, astm (calmeaza tusea prin efectul antispastic);

Precautii
Contine alcool etilic,a nu se depaşi doza recomandata. In doze mari produsul poate provoca greturi, varsaturi, diaree. Extern nu se va aplica pe rani proaspete si sangerande.

Contraindicatii
Nu se recomanda sugarilor si copiilor mici; persoanelor carora le este contraindicat consumul de alcool.

* Informațiile despre terapiile complementare, plantele medicinale sau remediile naturale, care pot veni in ajutorul bolnavului, nu exclud sau nu înlocuiesc tratamentele medicale, ci le aplicarea defectuoasa sau nereușită vreunui tratament. Informațiile de pe site si materialele aferente sunt folosite "așa cum sunt" fără garanții de nici un fel. CSID nu furnizează sfaturi medicale similare celor pe care le puteți primi de la medicii care efectuează consultația si care vin in contact cu realitatea cazurilor dvs. CSID nu își propune să înlocuiască consultul medical de specialitate, informația prezentata pe acest site are un caracter informativ.
Vezi Produse gemoterapice în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Tratamentul personalizat în cancerul colorectal