Redigest Plus (comprimate)

Prezentare

Un comprimat acoperit contine 280,00 mg concentrat hidrolizat din cuticula de pipota de pui, 180,00 mg extract uscat din fructe de armurariu (Cardui marianae fructus), 153,00 mg extract uscat din fructe de zmeur (Rubii idaei fructus), 488,00 mg extract uscat din tuberculi de topinambur (Helianthi tuberosus bulbus) si excipenti pâna la 1200,00 mg.

Indicatii

Supliment alimentar care asigura enzimele si substantele bioactive necesare pentru completarea si normalizarea dietelor dezechilibrate in: hepatita cronica, ulcer gastric si duodenal, gastrita, duodenita, colopatii cronice si functionale, dismicrobism intestinal, pancreatita, dischinezie biliara, litiaze biliare si renale, sindrom postcolecistectomie, indigestii acute, alergodermii de cauze alimentare, carente in aportul alimentar al enzimelor de baza. Adjuvant in distrofii, intoxicatii medicamentoase, guta, obezitate (incetineste absorbtia intestinala si scade rata de utilizare a caloriilor din sursele de hrana); pentru reglarea tranzitului intestinal la persoane imobilizate timp indelungat; poate fi administrat diabeticilor (supusi tratamentului antidiabetic de lunga durata).
– Asocierea concentratului hidrolizat din cuticula de pipota de pasare (substituient polienzimatic) cu inulina (polizaharid cu functie prebiotica importanta) realizeaza un supliment alimentar recomandat pentru creerea conditiilor de echilibrare enzimatica a aparatului digestiv, benefic in stimularea si mentinerea proceselor metabolice ale organismului in parametri fiziologici –
Contraindicatii: nu sunt semnalate pana acum la dozele si ritmul de administrare recomandate.
Precautii: La aparitia unor efecte nedorite se intrerupe administrarea produsului si se recomanda consultarea medicului sau a farmacistului.

Actiuni

Imbunatateste procesul de digestie, contribuie la reglarea procesului de absorbtie a substantelor nutritive si repartizarea acestora in organism; regleaza tranzitul intestinal; stimuleaza dezvoltarea microorganismelor specifice florei utile pentru inhibarea germenilor patogeni la nivelul intestinului gros; hepatoprotector si eficace in reglarea functiilor hepatice; actiune antiinflamatorie si antiseptica la nivelul tubului digestiv si a organelor anexe; regleaza motilitatea tubului digestiv si a colecistului; previne formarea calculilor biliari si renoureterali avand efect litolitic; contribuie la reglarea metabolismului lipidelor si reducerea riscului de ateroscleroza; hipocolesterolemiant si hipoglicemiant; detoxifiant (favorizeaza eliminarea toxinelor si a metalelor grele din organism); actiune de imbunatatire a absorbtiei calciului.

Conditii de pastrare

A se pastra la temperaturi sub 25°C, ferit de umiditate si lumina, in ambalajul original!
A nu se depasi doza zilnica recomandata!
A se citi recomandarile inainte de utilizare!
A nu se utiliza dupa data de expirare inscrisa pe ambalaj!
A nu se lasa la indemâna copiilor!

Administrare

Produsul este un supliment alimentar si nu inlocuieste un regim alimentar variat si echilibrat.
Adulti: Doza de atac: 2 comprimate de 3 ori pe zi cu jumatate de ora inaintea meselor sau la 2 ore dupa mese.
Doza de intretinere: 2 comprimate de 2 ori pe zi (inaintea mesele de pranz si seara sau la 2 ore dupa mese).
Pentru afectiunile cronice: doza de intretinere in cure de cate 3 saptamani cu pauze de 3-5 zile; se recomanda utilizarea permanenta in boli digestive cronice.
Copii 1-3 ani: jumatate de comprimat de 3 ori pe zi.
Copii 3-12 ani: 1 comprimat de 3 ori pe zi.

* Informațiile despre terapiile complementare, plantele medicinale sau remediile naturale, care pot veni in ajutorul bolnavului, nu exclud sau nu înlocuiesc tratamentele medicale, ci le aplicarea defectuoasa sau nereușită vreunui tratament. Informațiile de pe site si materialele aferente sunt folosite "așa cum sunt" fără garanții de nici un fel. CSID nu furnizează sfaturi medicale similare celor pe care le puteți primi de la medicii care efectuează consultația si care vin in contact cu realitatea cazurilor dvs. CSID nu își propune să înlocuiască consultul medical de specialitate, informația prezentata pe acest site are un caracter informativ.
Vezi Produse gemoterapice în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Intervențiile ginecologice laparoscopice: „Sunt multe paciente care cer la câteva ore după să plece acasă, pentru că nici nu se simt operate”