Purificare si drenaj Tinctura

Sustine mecanismele proprii de purificare ale organismului

Favorizeaza eliminare toxinelor

Favorizeaza scaderea în greutate

Ajuta la mentinerea unei greutati corporale normale

Ingrediente:
Fructe de soc (Sambuci fructus), frunze de mesteacan (Betulae folium), radacina de boz (Sambuci ebuli radix), volbura (Convulvuli herba), ortosiphon (Ortosiphonis herba), cimbru (Thymi herba), ulei esential de melissa (Melissae aeteroleum), ulei esential de portocale (Aurantii aeteroleum), alcool etilic 70% vol.

Efect:
Diuretic, laxativ

Scade colesterolul si lipidele

Drenor hepato-biliar

Fructele de soc, volbura si radacina de boz, sunt plante laxative. Ele cresc peristaltismul intestinal favorizând astfel eliminarea de toxine.

Mesteacanul, ortosiphonul si fructele de soc stimuleaza eliminarea pe cale renala a produsilor de metabolism, având un puternic efect detoxifiant.

Radacina de boz si frunzele de mesteacan completeaza aceste actiuni cu efectul sudorific.

Ortosiphonul, mesteacanul si cimbrul stimuleaza secretia biliara contribuind la buna digestie a grasimilor si la reducerea nivelului colesterolului din sânge.

Contraindicatii:
Copii sub 10 ani.

Sarcina si alaptare:
Nu este indicat femeilor însarcinate sti mamelor care alapteaza.

Efecte secundare si interactiuni
La dozele recomandate nu se cunosc.

Intrebuintare:
25-30 picaturi la o cana cu ceai “Purificare si Drenaj – Daphne”, de 3 ori pe zi, între mese.

Durata unei cure este de 1-2 luni.

Prezentare: flacon a 50 ml

* Informațiile despre terapiile complementare, plantele medicinale sau remediile naturale, care pot veni in ajutorul bolnavului, nu exclud sau nu înlocuiesc tratamentele medicale, ci le aplicarea defectuoasa sau nereușită vreunui tratament. Informațiile de pe site si materialele aferente sunt folosite "așa cum sunt" fără garanții de nici un fel. CSID nu furnizează sfaturi medicale similare celor pe care le puteți primi de la medicii care efectuează consultația si care vin in contact cu realitatea cazurilor dvs. CSID nu își propune să înlocuiască consultul medical de specialitate, informația prezentata pe acest site are un caracter informativ.
Vezi Produse gemoterapice în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Tratamentul personalizat în cancerul colorectal