Polygemma 8 – Astenie Psiho-Fizică şi Memorie

Tonic general cu efecte benefice pentru întărirea memoriei.

Combinaţie de extracte gemoterapice din seminţe de Mesteacăn, muguri de Stejar şi mlădiţe de Rozmarin cu extract din rădăcină de Ginseng Siberian.

Proprietăţi revitalizante, la nivel fizic şi psihic.
Creşte rezistenţa organismului în condiţii de stres.
Activator metabolic la nivel hepatic, un barometru al instalării oboselii fiind ficatul, organ cheie în producţia de energie pentru organism.
Efecte benefice în cazuri de dificultăţi de concentrare.
Eficient în perioade de suprasolicitare psihică (examene) sau stări de astenie mental.

Mod de administrare: pentru adulţi şi copii peste 7 ani se recomandă administrarea a câte 2 ml de 2 ori pe zi, diluate în puţină apă, înainte de mese, timp de 2 săptămâni. Se repetă la nevoie.

Atenţionare:
Nu se administrează după orele 18, putând provoca insomnie, prin stimulare cerebrală.

* Informațiile despre terapiile complementare, plantele medicinale sau remediile naturale, care pot veni in ajutorul bolnavului, nu exclud sau nu înlocuiesc tratamentele medicale, ci le aplicarea defectuoasa sau nereușită vreunui tratament. Informațiile de pe site si materialele aferente sunt folosite "așa cum sunt" fără garanții de nici un fel. CSID nu furnizează sfaturi medicale similare celor pe care le puteți primi de la medicii care efectuează consultația si care vin in contact cu realitatea cazurilor dvs. CSID nu își propune să înlocuiască consultul medical de specialitate, informația prezentata pe acest site are un caracter informativ.
Vezi Produse gemoterapice în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Cariotipul molecular pre-și post-natal: ce este și când se recomandă?