PASSIFLORA – comprimate (DaciaPlant)

Denumire științifică: Passiflora incarnata
Producător: DaciaPlant

PASSIFLORA (Passiflora incarnata) este un produs natural recomandat pentru reducerea tensiunilor psihice, conferind o stare de linişte şi calm lăuntric.

DESPRE PASSIFLORA:

Originară de pe continentul american, passiflora (numită şi floarea-pasiunii sau maracuja) este o plantă agăţătoare, ce poate ajunge până la 12 m lungime. Passiflora a fost descoperită în Peru, în anul 1569, de către medicul spaniol Monardes, care a urmărit întrebuinţarea plantei la populaţia indigenă. După întoarcerea sa în ,,Lumea Veche”, Monardes a utilizat passiflora datorită efectelor sale calmante şi sedative în: anxietate, depresie, iritabilitate, insomnie, tensiune psihică şi afecţiuni cardiovasculare pe fond nervos..

Actiuni:

Sedativ, anxiolitic, antidepresiv, antispastic, anticonvulsivant, hipotensiv.

Contribuie la:

– reducerea tensiunilor psihice, conferind o stare de linişte şi calm lăuntric

– armonizarea stării psiho-emoţionale

– eliminarea tensiunilor psihice care împiedică instalarea somnului

– protejarea organismului împotriva stresului, contribuind la eliminarea disconfortului ce poate apare la nivelul:
– aparatului cardiovascular
– aparatului digestiv (stomac,colecist,intestine)

– reducerea spasmelor care apar la nivelul musculaturii netede (abdominale, urinare etc.).

Contraindicatii:

Sarcină, alăptare, alergie la passiflora, intoleranţă la lactoză.

Forma de prezentare: 60 comprimate

Administrare:

Adulţi: câte 1 comprimat de 3 ori pe zi, cu 30 de minute înaintea mesei.

Pentru reducerea tensiunilor psihice şi armonizarea stării psiho-emoţionale se administrează câte 2 comprimate de 2 ori pe zi, dimineaţa şi seara, cu 30 de minute înaintea mesei.

Pentru eliminarea tensiunilor psihice care împiedică instalarea somnului se administrează 2-3 comprimate în doză unică  seara, cu 2 ore înainte de culcare.

Tineri între 15 şi18 ani: jumătate din doza adultului.

Copii sub 14 ani: cu avizul medicului.

Comprimatele se înghit cu apă sau se sfărâmă în gură (absorbţia substanţelor bioactive este mult mai rapidă). În caz de dificultate la înghiţire, comprimatele se pot rupe în două.

Ingrediente/comprimat: passiflora (Passiflora incarnata) – flori(500 mg); celuloză microcristalină; dioxid de siliciu coloidal; stearat de magneziu.

* Informațiile despre terapiile complementare, plantele medicinale sau remediile naturale, care pot veni in ajutorul bolnavului, nu exclud sau nu înlocuiesc tratamentele medicale, ci le aplicarea defectuoasa sau nereușită vreunui tratament. Informațiile de pe site si materialele aferente sunt folosite "așa cum sunt" fără garanții de nici un fel. CSID nu furnizează sfaturi medicale similare celor pe care le puteți primi de la medicii care efectuează consultația si care vin in contact cu realitatea cazurilor dvs. CSID nu își propune să înlocuiască consultul medical de specialitate, informația prezentata pe acest site are un caracter informativ.
Vezi Produse gemoterapice în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Cariotipul molecular pre-și post-natal: ce este și când se recomandă?