Larvalbina (capsule moi)

Prezentare

Cutie cu flacon de polietilena prevazut cu dop cu sigiliu si silicagel, continand 40 capsule moi si recomandari de utilizare.

Principii active

O capsula contine 400 mg ulei de catina (Hippophae oleum), 245 mg ulei din seminte de in (Lini oleum), 150 mg biomasa spirulina (Spirulina platensis), 100 mg extract total din larve de trantor si excipienti (tween 80, glicerina, gelatina, apa purificata) pana la 1200 mg.

Indicatii

Produsul este bine tolerat, fara contraindicatii semnalate pana acum la dozele si ritmul de administrare recomandate.
In sarcina, perioada de alaptare, precum si la copiii pana la 12 ani este necesara recomandarea specialistului.
Se recomanda prudenta in cazul persoanelor cu posibile reactii alergice la unul din componentele produsului.
La aparitia unor efecte nedorite se intrerupe administrarea produsului si se recomanda consultarea medicului sau a farmacistului.

Actiuni

Larvalbina, combinatie echilibrata de multivitamine si minerale, este un produs natural, usor digerabil, care asigura completarea si normalizarea dietelor dezechilibrate si corecteaza deficientele care apar odata cu varsta (peste 30-35 ani) in special cele legate de sistemul imunitar, echilibrul hormonal si autoreglajul emotional, creier, sistemul neuro-vegetativ, rezistenta organismului.
– exercita proprietati biotrofice, energizante, vitalizante, tonifiante si vitaminizante, psihotonice, antioxidante, benefice pentru toate varstele;
– mentine sanatatea tesuturilor, influenteaza pozitiv procesele de regenerare tisulara, stimuleaza si normalizeaza schimburile de substante la nivel celular, restabileste si echilibreaza functiile metabolice ale unor tesuturi si organe sau in disfunctii provocate de diverse stari inflamatorii ale acestora;
– biostimulator care optimizeaza functia sexuala, imbunatateste fertilitatea mai ales in cazul barbatilor prin stimularea spermatogenezei, intervine pozitiv in dinamica sexuala;
– influenteaza pozitiv activitatea sistemului nervos si sustine sanatatea creierului mai ales la persoanele in varsta;
– imbunatateste capacitatea de concentrare si de memorare, marind performantele cognitive in perioadele de efort intelectual intens;
– sustine refacerea sistemului imunitar, amelioreaza semnificativ functionarea acestuia, crescand capacitatea de aparare naturala a organismului fata de agresiunea unor contaminanti virali si bacterieni;
– eficient in conditii de suprasolicitare fizica intensa, stres, pentru inlaturarea starilor de oboseala, de astenie la varstnici, convalescenta, de depresie mentala si emotionala;
– combate si incetineste procesul de imbatranire precoce, inlatura unele fenomene fizice si psihice legate de senescenta;
– sprijina combaterea unor dezechilibre ale sistemului nervos vegetativ, contribuind la reglarea activitatii organelor interne;
– benefic in tulburarile de nutritie si controleaza senzatia de foame;
– are efecte benefice in tulburarile ciclului menstrual si ale menopauzei;
– stimuleaza digestia, protejeaza celula hepatica si contribuie la eliminarea substantelor daunatoare hepatotoxice;
– imbunatateste activitatea inimii si circulatia sangelui, protejeaza vasele coronare si fortifica peretii vaselor sanguine.

Conditii de pastrare

„Extractul total din larve de trantor – sanatate, putere, longevitate” (N. Iliesu, 1990) este un produs apicol special, cu o compozitie complexa, asemanatoare laptisorului de matca, are un puternic efect revitalizant si energizant; continutul bogat in proteine, glucide, lipide, saruri minerale, ?-caroten, vitamine, pre-hormoni naturali, aminoacizi esentiali liberi ii confera multiple proprietati biologic active, utile pentru optimizarea functiilor organismului, a vitalitatii si puterii lui regenerative.
Spirulina -„nutrient miracol”, bogata in substante biologic active, esentiale pentru organismul uman, este o sursa importanta de proteine, aminoacizi, vitamine, inclusiv beta-caroten, micro- si macroelemente, acizi nucleici (ADN, ARN), necesara pentru reglarea si echilibrarea principalelor functii metabolice si imunologice ale organismului.
Uleiul de Catina reprezinta un complex polivitaminic ce asigura un aport optim de fitonutrienti necesar dietei, in principal beta-caroteni, vitamine liposolubile D, E, F, K, o serie de compusi polifenolici, acizi grasi polinesaturati, aminoacizi liberi si microelemente pentru sustinerea sanatatii organismului si imbunatatirea calitatii vietii prin intarirea sistemului imunitar.
Uleiul din semintele de in, sursa directa de acizi grasi Omega-3 si Omega-6 intr-un raport optim (1:3), echilibrat. Acesti acizi grasi sunt lipide esentiale care fac parte integranta din membranele celulare si neuronale, fiind indispensabili organismului pentru procesul de biosinteza a lipidelor cerebrale si reglarea unor procese majore ale sistemului nervos central.

Administrare

Cate 1-2 capsule de 3 ori pe zi dupa mesele principale; daca este necesar, doza poate fi marita la 8 capsule pe zi.
Administrarea se face timp de 10 – 15 zile, cu o pauza de pana la 7 zile, dupa care se poate relua; durata de administrare si doza se face in functie de nevoi.
Fiind un produs revigorant, nu se administreaza seara tarziu.
Se va evita supradozarea deoarece pot sa apara usoare tulburari digestive.
La utilizarea produsului se recomanda si un program de detoxifiere a organismului (de exemplu cu COMPLEX DETOXIFIANT NATURAL – comprimate).
Produsul este un supliment alimentar care nu inlocuieste un regim alimentar variat si echilibrat si un mod de viata sanatos .

* Informațiile despre terapiile complementare, plantele medicinale sau remediile naturale, care pot veni in ajutorul bolnavului, nu exclud sau nu înlocuiesc tratamentele medicale, ci le aplicarea defectuoasa sau nereușită vreunui tratament. Informațiile de pe site si materialele aferente sunt folosite "așa cum sunt" fără garanții de nici un fel. CSID nu furnizează sfaturi medicale similare celor pe care le puteți primi de la medicii care efectuează consultația si care vin in contact cu realitatea cazurilor dvs. CSID nu își propune să înlocuiască consultul medical de specialitate, informația prezentata pe acest site are un caracter informativ.
Vezi Produse gemoterapice în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Intervențiile ginecologice laparoscopice: „Sunt multe paciente care cer la câteva ore după să plece acasă, pentru că nici nu se simt operate”