INTERFERONAT

INTERFERONAT este un produs natural recomandat pentru normalizarea secreţiei de interferon şi regenerarea celulelor hepatice.

DESPRE INTERFERON:

Interferonul este o proteină sintetizată în organism, în mai multe ţesuturi şi sub mai multe tipuri, dotată cu proprietăţi antivirale, antiproliferative şi imunomodulatoare. Câteva exemple de tipuri de interferon: α  (produs de monocite), β (produs de fibroblaşti), γ (produs de limfocitele T), etc. Interferonul are rol în apărarea organismului atât împotriva infecţiilor (bacteriene, virale, antiparazitare), cât şi a tumorilor. Este utilizat în  hepatite cu virus B, C şi D, leucemie şi tumori maligne.

În condiţiile vieţii moderne, supuse agresiunii mediului extern şi pericolului contaminării cu agenţi patogeni, necesitatea unei bune apărări imunitare se regăseşte pe prim plan. Stresul cotidian, alimentaţia necorespunzătoare (prin adăugarea aditivilor alimentari), sedentarismul şi fumatul, generează cantităţi mari de radicali liberi, care conduc la degenerescenţa organismului şi la scăderea rezistenţei la agresiunea factorilor externi, fapt care necesită administrarea de plante şi/sau produse ce pot asigura organismului o protecţie eficientă.

Contribuie la:

– funcţionarea normală a sistemului imunitar, prin normalizarea secreţiei de interferon

– protejarea şi regenerarea celulelor hepatice

– normalizarea funcţiilor hepatice

– detoxifierea ficatului

– normalizarea procesului de diviziune celulară

– îmbunătăţirea stării generale şi rezistenţei organismului

– protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ.

Contraindicatii:

Boli autoimune, transplant de organe, sarcină, alăptare, copii sub 14 ani, alergie la oricare dintre componentele produsului.

Forma de prezentare: Cutie de carton cu 2 blistere a câte 10 comprimate fiecare

Administrare:

Adulţi şi tineri peste 14 ani: câte 1 comprimat de 4 ori pe zi, cu 30 de minute înaintea mesei.

Se recomandă utilizarea în cure succesive de 3 luni, cu o lună pauză între ele. Pe perioada pauzei se poate administra produsul Regenerator hepatic.

Pe perioade scurte (trei săptămâni) se poate face o cură intensivă cu câte 2 comprimate de 4 ori pe zi. După această perioadă se continuă cu câte 1 comprimat administrat de 4 ori pe zi, cu 30 minute înaintea mesei.

Comprimatele se înghit cu apă sau se sfărâmă în gură (absorbţia substanţelor bioactive este mult mai rapidă). În caz de dificultate la înghiţire, comprimatele se pot rupe în două.

Ingrediente/comprimat: celuloză microcristalină; armurariu (Silybum marianum) – extract hidroalcoolic cu 80% silimarină din fructe (200 mg); astragalus (Astragalus membranaceus) – extract hidroalcoolic 10:1 din rădăcini (150 mg); schizandra (Schisandra chinensis) – extract hidroalcoolic cu 2% schizandrine din fructe (150 mg); agaricus (Agaricus blazei) – extract hidroalcoolic cu 20% polizaharide (100 mg); ganoderma (Ganoderma lucidum) – extract hidroalcoolic cu 20% polizaharide (100 mg); noni (Morinda citrifolia) – extract hidroalcoolic cu 40% polizaharide din fructe  (75 mg); aloe (Aloe vera) – extract hidroalcoolic 20:1 din părţi aeriene (50 mg); dioxid de siliciu coloidal; stearat de magneziu; ulei esenţial de fenicul (Foeniculum vulgare) (0,11 mg).

* Informațiile despre terapiile complementare, plantele medicinale sau remediile naturale, care pot veni in ajutorul bolnavului, nu exclud sau nu înlocuiesc tratamentele medicale, ci le aplicarea defectuoasa sau nereușită vreunui tratament. Informațiile de pe site si materialele aferente sunt folosite "așa cum sunt" fără garanții de nici un fel. CSID nu furnizează sfaturi medicale similare celor pe care le puteți primi de la medicii care efectuează consultația si care vin in contact cu realitatea cazurilor dvs. CSID nu își propune să înlocuiască consultul medical de specialitate, informația prezentata pe acest site are un caracter informativ.
Vezi Produse gemoterapice în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Sandwich proteic și chifteluțe vegetale cu piure de cartofi și sos de ceapă