Hofisan (capsule)

Prezentare

Capsule continand 0,5g amestec de cuticula de pipota de pasare prelucrata si stabilizata, coada soricelului si patrunjel pulbere, tarate de grau si uleiuri volatile.

Indicatii

Recomandari: supliment alimentar care asigura aportul de nutrienti, enzime si substante bioactive in regimul alimentar cu rol benefic pentru prevenirea formarii calculilor renali si biliari. In regimul igieno-dietetic indicat in infectiile reno-urinare, in corectarea dismicrobismului intestinal si tratamentul indigestiilor acute. Adjuvant in combaterea unor stari toxice si alergice.

Contraindicatii: nu au fost semnalate pana acum la dozele si ritmul de administrare recomandate.

Precautii: in sarcina si perioada de alaptare, copii pana la 12 ani. La aparitia unor efecte nedorite se intrerupe administrarea produsului si se recomanda consultarea medicului sau farmacistului.

Actiuni

Produs destinat suplimentarii dietei pentru proprietatile antiseptice si antiinflamatoare la nivelul aparatului digestiv si renal, de scadere a riscului de formare a calculilor biliari si renoureterali (ajuta la dezagregarea si eliminarea acestora), reglator al motilitatii si functiilor tubului digestiv si al colecistului, reglator al proceselor de digestie si absorbtie, efect hipocolesterolemiant si usor hipoglicemiant, diuretic, depurativ.

Administrare

Produsul este un supliment alimentar si nu inlocuieste un regim alimentar variat si echilibrat.

Adulti: 2 capsule de 3 ori pe zi cu jumatate de ora inaintea meselor; zilnic trebuie sa se consume 2-2,5 l de lichid. Administrarea se face timp de 3 luni, de 2-3 ori pe an cu 1 luna pauza intre cure.

* Informațiile despre terapiile complementare, plantele medicinale sau remediile naturale, care pot veni in ajutorul bolnavului, nu exclud sau nu înlocuiesc tratamentele medicale, ci le aplicarea defectuoasa sau nereușită vreunui tratament. Informațiile de pe site si materialele aferente sunt folosite "așa cum sunt" fără garanții de nici un fel. CSID nu furnizează sfaturi medicale similare celor pe care le puteți primi de la medicii care efectuează consultația si care vin in contact cu realitatea cazurilor dvs. CSID nu își propune să înlocuiască consultul medical de specialitate, informația prezentata pe acest site are un caracter informativ.
Vezi Produse gemoterapice în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Intervențiile ginecologice laparoscopice: „Sunt multe paciente care cer la câteva ore după să plece acasă, pentru că nici nu se simt operate”