Hof Lipomin (comprimate acoperite)

Prezentare

1 comprimat acoperit contine 305,00 mg extract de topinambur (Helianthi tuberosi tuber), 150,00 mg seminte de in (Lini semen), 80,00 mg carbonat de calciu echivalent la 32 mg Ca2+, 75,00 mg oxid de magneziu echivalent la 45 mg Mg2+, 60,00 mg ulei de in, 40,00 mg extract concentrat de usturoi (Allii sativi bulbus), 40 mg suc de praz (Allii porri), 15,00 mg carbonat de potasiu echivalent la 8,5 mg K+ si excipienti (polivinilpirolidona K30, stearat de magneziu, aerosil, hidroxipropilmetilceluloza, guma arabica, glucon delta lactone, dovlecel – Cucurbita pepo -, talc) pana la 820 mg.

Topinamburul contine fitocomplexe de substante cu rol antioxidant, iar inulina din topinambur are efect in refacerea florei intestinale, reglarea tranzitului digestiv si detoxifierea colonului.

Uleiul de in contine o cantitate mare de mucilagii cu efect reglator al tranzitului intestinal. Contine acizi nesaturati de tip Omega 3 si Omega 6, cu rol binecunoscut in activitatea sistemului nervos central; contine acid oleic, cu rol protector si antioxidant pentru secretia normala de testosteron, cu efect in buna

Prazul are in compozitia sa fibre si mucilagii cu rol in mentinerea unui tranzit intestinal normal, iar alliina si allicina pe care le contine au efect antihelmintic si antibiotic; este sursa deosebita de microelemente.

Indicatii

Produsul este un supliment alimentar si nu inlocuieste un regim alimentar variat si echilibrat.
Se poate asocia ca supliment in regimul igieno – dietetic in tratamentele alopate hipocolesterolemiante, antihipertensive.

Actiuni

Hipolipemianta, hipocolesterolemianta, de scadere a trigliceridelor serice; regleaza raportul intre colesterolul „bun” si „rau” (HDL/LDL).
– asigura aportul de nutrienti si substante bioactive necesare echilibrarii dietei in prevenirea si combaterea aterosclerozei (inhiba ingrosarea si indurarea peretelui arterial, impiedicand reducerea progresiva a lumenului si pierderea elasticitatii vaselor arteriale);
– reechilibrarea starilor de dislipidemie de diferite etiologii;
– optimizarea nivelului colesterolului din organism;
– neutralizarea si captarea de radicali liberi superoxidici;
– inhiba reactiile de formare a grasimilor in organism si depunerea acestora.

Conditii de pastrare

A se pastra la temperaturi sub 25°C, ferit de umiditate si lumina, in ambalajul original!
A nu se depasi doza zilnica recomandata!
A se citi recomandarile inainte de utilizare!
A se nu se utiliza dupa data de expirare inscrisa pe ambalaj!
A nu se lasa la indemana copiilor mici!
Produsul NU contine lactoza!

Administrare

1 – 2 comprimate de 2 – 3 ori pe zi dupa mesele principale sau dupa recomandarea medicului. Produsul se administreaza in cure prelungite (3 – 6 luni) sau chiar permanent.

* Informațiile despre terapiile complementare, plantele medicinale sau remediile naturale, care pot veni in ajutorul bolnavului, nu exclud sau nu înlocuiesc tratamentele medicale, ci le aplicarea defectuoasa sau nereușită vreunui tratament. Informațiile de pe site si materialele aferente sunt folosite "așa cum sunt" fără garanții de nici un fel. CSID nu furnizează sfaturi medicale similare celor pe care le puteți primi de la medicii care efectuează consultația si care vin in contact cu realitatea cazurilor dvs. CSID nu își propune să înlocuiască consultul medical de specialitate, informația prezentata pe acest site are un caracter informativ.
Vezi Produse gemoterapice în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Intervențiile ginecologice laparoscopice: „Sunt multe paciente care cer la câteva ore după să plece acasă, pentru că nici nu se simt operate”