Hof Imun Forte (comprimate masticabile)

Prezentare

1 comprimat contine 400mg extract din fructe de zmeur (Rubus idaeus), 300 mg extract din partile aeriene si radacini de Echinacea purpurea si Echinacea angustifolia, 175 mg extract concentrat din radacina de lemn dulce (Glycyrrhiza glabra), 37 mg ascorbat de magneziu si excipienti pana la 1000 mg.

Indicatii

Recomandari: supliment nutritiv fitocomplex cu rol de reechilibrare a mecanismelor de aparare ale organismului si efecte de prevenire a unor afectiuni virale intercurente, cresterea rezistentei imune fata de germeni microbieni si micotici recomandat in: infectii acute si cronice ale cailor respiratorii superioare (angine, faringite, laringite, bronsite etc.), profilactic in perioadele cu risc crescut de infectii cu virusuri gripale, efect sudorific in stari febrile; herpes recidivant cu episoade de eruptii cutaneo-mucoase frecvente; infectii ale tractului urinar, procese inflamtorii din sfera urogenitala; imunodepresie post chimio- sau radioterapie; infectii cutanate bacteriene (acnee, furunculoze); psoriazis, neurodermite; boli cronice cardio-vasculare asociate cu hipercolesterolemie; adjuvant in regimul alimentar indicat in tratamentul ulcerelor gastro-duodenale; tonic in perioade de suprasolicitare fizica si intelectuala, surmenaj.

Contraindicatii: copii pana la varsta de 5 ani, sarcina si perioada de alaptare, in timpul tratamentului cu corticosteroizi sistemici, al tratamentului cu diuretice de ansa si tiazidice, in afectiuni hepatice cu colestaza, in timpul tratamentului cu glicozizi digitalici si antiaritmice (de tipul procainamidei si chinidinei), SIDA, TBC, scleroza multipla, colagenoze.

Precautii: boli autoimune; hipertensiune arteriala; concomitent cu administrarea de contraceptive orale (poate accentua unele efecte secundare ale acestora); persoane alergice la componentele produsului.

Nu se vor depasi 8 saptamani de administrare. La aparitia unor efecte nedorite se intrerupe administrarea produsului si se recomanda consultarea medicului sau farmacistului.

Actiuni

Produsul este destinat suplimentarii dietei cu nutrienti si substante bioactive cu proprietati de stimulare a sistemului imun, tonic general al organismului, antiinflamatoare (inhiba biosinteza prostaglandinelor), antivirala (herpes, virusuri respiratorii, gripa, etc.) antiseptica, mucolitica (fluidifianta a secretiilor bronsice si faringiene), antioxidanta, actiune antineoplazica, antileucemica (datorita acidului elagic), vasoprotectoare si cardioprotectoare (favorizeaza schimbarea raportului intre ”colesterolul bun si rau” – LDL/HDL), contribuie la cicatrizarea plagilor, actiune vitaminizanta (vit.C,E, P, provitamina A) si remineralizanta (realizeaza echilibrul potasic), antiulceroasa.

Administrare

Produsul este un supliment alimentar si nu inlocuieste un regim alimentar variat si echilibrat.

Adulti:1-2 comprimate de 2 – 3 ori pe zi, sau dupa recomandarea medicului.

Administrarea se va face in timpul meselor. Cure de 6 pana la maximum 8 saptamani numai la recomandarea medicului (in special in perioada sezonului rece la persoanele cu risc de infectii respiratorii intercurente). Copii (peste 5 ani): 1 comprimat de 2 ori pe zi, sau dupa recomandarea medicului.

* Informațiile despre terapiile complementare, plantele medicinale sau remediile naturale, care pot veni in ajutorul bolnavului, nu exclud sau nu înlocuiesc tratamentele medicale, ci le aplicarea defectuoasa sau nereușită vreunui tratament. Informațiile de pe site si materialele aferente sunt folosite "așa cum sunt" fără garanții de nici un fel. CSID nu furnizează sfaturi medicale similare celor pe care le puteți primi de la medicii care efectuează consultația si care vin in contact cu realitatea cazurilor dvs. CSID nu își propune să înlocuiască consultul medical de specialitate, informația prezentata pe acest site are un caracter informativ.
Vezi Produse gemoterapice în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Intervențiile ginecologice laparoscopice: „Sunt multe paciente care cer la câteva ore după să plece acasă, pentru că nici nu se simt operate”