Hof Imun (capsule)

Prezentare

O capsula contine 21,55 mg extract din partile aeriene si radacini de Echinacea purpurea si Echinacea angustifolia, gluconat de Zn echivalent la 2,5 mg zinc / capsula, 30 mg vitamina C si excipienti q.s. ad 520 mg.

Indicatii

Recomandari: supliment alimentar cu rol de echilibrare a sistemului imunitar (creste rezistenta organismului la infectii, in special la copii, varstnici, fumatori, alcoolici), recomandat in perioade de suprasolicitare fizica si intelectuala, surmenaj; tratamentul general al unor infectii bacteriene sau virale acute si cronice; boli cronice cardiovasculare asociate cu hipercolesterolemie, diabet zaharat, insuficienta renala cronica; afectiuni ale prostatei (adenom de prostata, prostatita); boli respiratorii cronice (astm bronsic, boala pulmonara obstructiva cronica; hepatite cronice; dupa traumatisme sau postoperator pentru accelerarea procesului de cicatrizare si de prevenire a complicatiilor septice. La indicatiile medicului se poate recomanda si in afectiuni inflamatori si degenerative din sfera ginecologica si ca adjuvant in tratamentul complex al unor neoplazii.

Contraindicatii: nu au fost semnalate pana acum la dozele si ritmul de administrare.

Precautii: in sarcina si perioada de alaptare, numai la recomandarea medicului.

TBC, SIDA, boli autoimune (lupus eritematos sistemic, sindrom antifosfolipidic, artrita reumatoida, etc.), leucemii.

La aparitia unor efecte nedorite se intrerupe administrarea produsului si se recomanda consultarea medicului sau a farmacistului.

Actiuni

Produs destinat suplimentarii dietei pentru actiunea de stimulare a sistemului imun, normalizare a activitatii prostatei (impiedica aparitia hipertrofiei benigne de prostata); antiinflamatorie generala (la nivelul aparatului uro-genital si a mucoasei cailor respiratorii); potenteaza eficacitatea tratamentului antimicrobian in infectii bacteriene; accelereaza procesul de vindecare a plagilor si arsurilor asigurand o buna cicatrizare a tesuturilor lezate; scade sinteza si depunerile de colesterol in vase si tesuturi; stimuleaza functiile hipofizei si corticosuprarenalelor si dezvoltarea normala a gonadelor; incetineste procesele de degenerare tisulara datorita actiunii nocive a radicalilor liberi superoxidici si reduce procesul de imbatranire precoce si riscul aparitiei de neoplazii; favorizeaza sinteza si activitatea unor polipeptide cu functii biologice esentiale (insulina, interferon, limfokine).

Administrare

Produsul este un supliment alimentar si nu inlocuieste un regim alimentar variat si echilibrat.

Adulti:1-2 capsule de 2-3 x / zi in timpul meselor, sau dupa recomandarea medicului.

Copii (peste 5 ani):1-2 capsule/zi in timpul meselor, sau dupa recomandarea medicului. Administrarea se va face in cure de 6-8 saptamani, dupa recomandarea medicului.

* Informațiile despre terapiile complementare, plantele medicinale sau remediile naturale, care pot veni in ajutorul bolnavului, nu exclud sau nu înlocuiesc tratamentele medicale, ci le aplicarea defectuoasa sau nereușită vreunui tratament. Informațiile de pe site si materialele aferente sunt folosite "așa cum sunt" fără garanții de nici un fel. CSID nu furnizează sfaturi medicale similare celor pe care le puteți primi de la medicii care efectuează consultația si care vin in contact cu realitatea cazurilor dvs. CSID nu își propune să înlocuiască consultul medical de specialitate, informația prezentata pe acest site are un caracter informativ.
Vezi Produse gemoterapice în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Intervențiile ginecologice laparoscopice: „Sunt multe paciente care cer la câteva ore după să plece acasă, pentru că nici nu se simt operate”