HIPOTENSIN

HIPOTENSIN este un produs natural care ajută la menţinerea tensiunii arteriale şi ritmului cardiac în limite normale.

DESPRE HIPERTENSIUNE ARTERIALĂ:

Tensiunea arterială reprezintă presiunea pe care sângele o exercită asupra pereţilor vasculari în timpul contracţiilor şi a relaxării inimii. Ea se caracterizeaza prin două valori: o valoare mai mare, dată de presiunea sistolică (atunci când inima se contractă) şi o valoare mai mică, dată de presiunea diastolică (atunci când inima se relaxează).

Factorii care favorizează apariţia hipertensiunii arteriale sunt multiplii: genetici, psiho-emoţionali, existenţa unor boli ale glandelor suprarenale, dar şi un regim de viaţă nesănătos (fumatul, consumul excesiv de sare, cafea, alcool).

Hipertensiunea arterială reprezintă creşterea tensiunii arteriale peste limitele normale (cu valori care depăşesc 140/90 mm Hg) şi este cea mai răspândită boală cronică.

Se diferenţiaza ca forme ale sale: hipertonia primară sau esenţială, de care suferă 90% din pacienţi, hipertonia secundară, criza hipertensivă şi hipertonia labilă.

Preparatele din produse vegetale sunt eficiente doar în primele două forme, iar în cadrul lor, doar în stadiile I (uşoară cu valori cuprinse între 140-159/ 90-99 mm Hg) şi II (moderată, valorile fiind cuprinse între 160-179/100-109 mm Hg).

Crizele de hipertensiune arterială se manifestă prin: dureri de cap, apariţia de pete luminoase sau negre în câmpul vizual, ameţeli, vâjâituri în urechi, amorţeală şi furnicături la nivelul extremităţilor, senzaţie de oboseală, sentiment de disconfort, epistaxis (hemoragii nazale) etc.

Contribuie la:

– menţinerea tensiunii arteriale şi a ritmului cardiac în limite normale

– reducerea disconfortului ce apare la nivel cardiac

– îmbunătăţirea fluxului coronarian şi a funcţiei cardiace

– îmbunătăţirea tonusului cardiac

– protejarea organismului împotriva stresului, contribuind la funcţionarea normală a aparatului cardio-vascular.

Contraindicatii:

Alergie la oricare dintre componentele produsului.

Forma de prezentare: Cutie de carton cu 2 blistere a câte 10 comprimate fiecare

Administrare:

Adulţi: câte 1 comprimat de 3 ori pe zi, cu 30 minute înaintea mesei.

Ingrediente/comprimat: celuloză microcristalină; păducel (Crataegus monogyna) – extract hidroalcoolic 10:1 cu minim 3% flavone (pe suport de maltodextrină 10%) din fructe (250 mg); passiflora (Passiflora incarnata) – extract hidroalcoolic 4:1 (pe suport de maltodextrină 5%) din flori (100 mg); usturoi (Allium sativum) – extract dezodorizat cu minim 0,8% alicină din bulbi (300 mg); dioxid de siliciu coloidal; stearat de magneziu; ulei esenţial de roiniţă (Melissa officinalis) (1 mg).

* Informațiile despre terapiile complementare, plantele medicinale sau remediile naturale, care pot veni in ajutorul bolnavului, nu exclud sau nu înlocuiesc tratamentele medicale, ci le aplicarea defectuoasa sau nereușită vreunui tratament. Informațiile de pe site si materialele aferente sunt folosite "așa cum sunt" fără garanții de nici un fel. CSID nu furnizează sfaturi medicale similare celor pe care le puteți primi de la medicii care efectuează consultația si care vin in contact cu realitatea cazurilor dvs. CSID nu își propune să înlocuiască consultul medical de specialitate, informația prezentata pe acest site are un caracter informativ.
Vezi Produse gemoterapice în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Intervențiile ginecologice laparoscopice: „Sunt multe paciente care cer la câteva ore după să plece acasă, pentru că nici nu se simt operate”