HERBOPROSTAL (Tinctura)

HERBOPROSTAL este un produs natural recomandat pentru menţinerea sănătăţii prostatei.

DESPRE SĂNĂTATEA PROSTATEI:

Prostata este un organ musculo-glandular care înconjoară porţiunea iniţială a uretrei la bărbat, având rol în secreţia lichidului seminal. Afecţiunile care apar la nivelul prostatei pot fi de natură inflamatorie (ce apar ca urmare a infecţiilor bacteriene) sau tumorală, acestea conducând la mărirea dimensiunilor prostatei. Creşterea în volum a prostatei determină îngustarea uretrei, motiv pentru care, acest tip de afecţiuni pot fi însoţite de probleme la urinare. Adenomul de prostată este o afecţiune care apare după vârsta de 50 de ani, ea fiind datorată transformării testosteronului în dihidrotestosteron, hormon responsabil de apariţia acestei boli. Simptomele care apar în această afecţiune sunt: nicturie (micţiune nocturnă), polakiurie (urinări frecvente şi în cantităţi  reduse), disurie (dificultăţi de urinare), senzaţie imperioasă de a urina, micţiune prelungită etc. Complicaţiile adenomului de prostată constau în apariţia obstrucţiei urinare sau a incontinenţei urinare. Din acest motiv, se impune instituirea unor cure cu produse naturale sau/şi medicamente, care să împiedice agravarea afecţiunilor şi să restabilească funcţionarea în parametrii optimi ai prostatei.

Actiuni

PRINCIPALE:

Antiinflamator, antitumoral şi decongestiv la nivelul prostatei, diuretic, antiseptic urinar (asupra colibacililor şi asupra Proteus vulgaris), regenerant tisular la nivelul prostatei, ficatului şi rinichilor.

ALTE ACŢIUNI:

Coleretic şi colagog, hemostatic, cicatrizant, depurativ.

Contribuie la

– menţinerea sănătăţii prostatei

– funcţionarea normală a sistemului urinar, prin ameliorarea diurezei.

Indicatii

Se utilizează ca adjuvant în: hipertrofie benignă de prostată, prostatite, adenom de prostată, infecţii urinare cu colibacili şi Proteus vulgaris, tulburări de micţiune.

Contraindicatii

Din cauza conţinutului în alcool nu se recomandă administrarea în: hepatite virale, toxice şi metabolice, steatoză hepatică, ciroză hepatică. Alergie la oricare dintre componentele produsului, tratamente care nu permit consumul de alcool.

Forma de prezentare: 200ml

Administrare:

INTERN:

Adulţi: câte o linguriţă de tinctură diluată în 100ml de apă (jumătate de pahar) de 3-4 ori pe zi, cu 30de minute înaintea mesei.

Ingrediente: apă purificată; alcool etilic 45% vol.; ghimpe (Xanthiumspinosum) – părţi aeriene (50%); pufuliţă-cu-flori-mici (Epilobiumparviflorum) – părţi aeriene (50%).

* Informațiile despre terapiile complementare, plantele medicinale sau remediile naturale, care pot veni in ajutorul bolnavului, nu exclud sau nu înlocuiesc tratamentele medicale, ci le aplicarea defectuoasa sau nereușită vreunui tratament. Informațiile de pe site si materialele aferente sunt folosite "așa cum sunt" fără garanții de nici un fel. CSID nu furnizează sfaturi medicale similare celor pe care le puteți primi de la medicii care efectuează consultația si care vin in contact cu realitatea cazurilor dvs. CSID nu își propune să înlocuiască consultul medical de specialitate, informația prezentata pe acest site are un caracter informativ.
Vezi Produse gemoterapice în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Intervențiile ginecologice laparoscopice: „Sunt multe paciente care cer la câteva ore după să plece acasă, pentru că nici nu se simt operate”