Hepastim (capsule)

Prezentare

Cutie plianta continand 4 blistere (10 capsule / blister).
O capsula contine 290,00 mg pulbere din fruct de catina (Hippophae rhamnoides); 55,00 mg pulbere din fruct de armurariu (Sylibum marianum); 55,00 mg extract de anghinare (Cynara scolymus); 1,74 mg ule volatil de rozmarin (Rosmarinus officinalis); 1,16 mg ulei volatil de fenicul (Foeniculum vulgare) si excipienti pana la 580,00 mg.

Indicatii

Recomandari: Supliment alimentar bogat in substante bioactive care furnizeaza nutrienti esentiali necesari regimului igieno-dietetic persoanelor cu afectiuni hepato-biliare cronice; persoanelor dependente de alcool si droguri sau celor care traiesc sau activeaza in zone poluate; pentru diminuarea efectelor negative ce pot sa apara in tratamentele medicamentoase de lunga durata (se realizeaza o dieta cu rol de protectie a celulei hepatice si efect depurativ pentru eliminarea substantelor daunatoare hepatotoxice).
Este adjuvant valoros in hepatita cronica, ciroza, insuficienta hepatica, steatoza hepatica, icter, angiocolite, afectiuni inflamatorii si de motilitate ale vezicii biliare; adjuvant in tratamentul hepatitei C si a cancerului hepatic, alte neoplazii in perioada tratamentelor chimioterapice si radioterapice (favorizeaza detoxifierea si eliminarea produsilor de degradare metabolica rezultati); in dislipidemii, ateroscleroza; constipatie cronica, indigestii, toxiinfectii alimentare; alergii cronice la substante chimice si alergeni din mediul inconjurator.
Contraindicatii: nu au fost semnalate pana acum la dozele si ritmul de administrare recomandate.
Precautii: in sarcina si perioada de alaptare; atentie in calculoza biliara (calculii medii si mari pot fi mobilizati).
La aparitia unor efecte nedorite se intrerupe administrarea produsului si se recomanda consultarea medicului sau farmacistului.

Actiuni

Produs destinat suplimentarii dietei pentru proprietatile sale de protectie si de stimulare a procesului de regenerare a celulei hepatice; contribuie la normalizarea valorilor transaminazelor serice; poseda actiune detoxifianta si antioxidanta (de cateva ori mai puternica comparativ cu vitamina E, induce cresterea activitatii superoxid dismutazei – SOD); colagog-coleretica (de stimularea fluxului biliar si imbunatatirea digestiei grasimilor); antiinflamatorie; hipolipemianta; cu rol important in procesul de echilibrare a sistemului imunitar.

Conditii de pastrare

A se pastra la temperatura camerei (15 – 25°C), ferit de umiditate si lumina, in ambalajul original !
A nu se depasi doza zilnica recomandata!
A se citi recomandarile inainte de utilizare!
A nu se utiliza dupa data de expirare inscrisa pe ambalaj !
A nu se lasa la indemana copiilor!

Termen de valabilitate: 2 ani

Administrare

Produsul este un supliment alimentar si nu inlocuieste un regim alimentar variat si echilibrat.
– 2 capsule de 3 ori pe zi cu 15 minute inainte de mesele principale, in functie de afectiune sau la recomandarea medicului. Se poate administra in cure prelungite.

* Informațiile despre terapiile complementare, plantele medicinale sau remediile naturale, care pot veni in ajutorul bolnavului, nu exclud sau nu înlocuiesc tratamentele medicale, ci le aplicarea defectuoasa sau nereușită vreunui tratament. Informațiile de pe site si materialele aferente sunt folosite "așa cum sunt" fără garanții de nici un fel. CSID nu furnizează sfaturi medicale similare celor pe care le puteți primi de la medicii care efectuează consultația si care vin in contact cu realitatea cazurilor dvs. CSID nu își propune să înlocuiască consultul medical de specialitate, informația prezentata pe acest site are un caracter informativ.
Vezi Produse gemoterapice în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Intervențiile ginecologice laparoscopice: „Sunt multe paciente care cer la câteva ore după să plece acasă, pentru că nici nu se simt operate”