GLICEMONORM FORTE (Comprimate)

GLICEMONORM FORTE este un produs obţinut prin asocierea a două extracte din plante medicinale şi o sare organică a cromului, care favorizează menţinerea concentraţiei serice a glucozei în limitele normalului.

Contribuie la:

– normalizarea concentraţiei de glucoză în sânge

– menţinerea tensiunii arteriale în limite normale

– împiedicarea depunerii de grăsimi pe pereţii vaselor de sânge

– menţinerea în concentraţii normale a colesterolului şi a trigliceridelor serice.

Contraindicatii:

Femei gravide sau care alăptează, copii şi adolescenţi care au dezvoltat precoce un diabet de tip 2, persoane cu diabet zaharat de tip 1.

Forma de prezentare: Cutie de carton cu 2 blistere a câte 10 comprimate fiecare

Administrare:

Adulţi: câte 1 comprimat de 3 ori pe zi, cu 30 de minute înaintea mesei.

Comprimatele se înghit întregi sau sfărâmate, cu suficientă apă (minim 150ml). În caz de dificultate la înghiţire, comprimatele se pot rupe în două.

Ingrediente/comprimat: celuloză microcristalină, castravete-amar (Momordica charantia)- extract hidroalcoolic 10:1 (pe suport de maltodextrină 5%) din fructe (300 mg), măslin (Olea europaea ) – extract hidroalcoolic cu 18% oleuropeină (pe suport de maltodextrină) din frunze (100 mg), stearat de magneziu, dioxid de siliciu coloidal, picolinat de crom – cu un conţinut standardizat de crom (3+) de 12% *(0,4 mg).

*echivalent a 48 µg Crom(3+) reprezentând 120% din DZR(Doza Zilnică Recomandată cf. Directivei 2008/100/EC)

* Informațiile despre terapiile complementare, plantele medicinale sau remediile naturale, care pot veni in ajutorul bolnavului, nu exclud sau nu înlocuiesc tratamentele medicale, ci le aplicarea defectuoasa sau nereușită vreunui tratament. Informațiile de pe site si materialele aferente sunt folosite "așa cum sunt" fără garanții de nici un fel. CSID nu furnizează sfaturi medicale similare celor pe care le puteți primi de la medicii care efectuează consultația si care vin in contact cu realitatea cazurilor dvs. CSID nu își propune să înlocuiască consultul medical de specialitate, informația prezentata pe acest site are un caracter informativ.
Vezi Produse gemoterapice în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Cariotipul molecular pre-și post-natal: ce este și când se recomandă?