DIURETIC (Comprimate)

DIURETIC este un produs natural conceput pentru stimularea şi armonizarea funcţiei renale.

RINICHII  ŞI ROLUL LOR ÎN ORGANISM

Rinichiul este organul cu ajutorul căruia sunt eliminate substanţele reziduale, participând astfel la procesul de detoxifiere. Rinichiul are trei funcţii importante: filtrarea sângelui şi producerea urinei, reglarea concentraţiei de minerale şi electroliţi (sodiu, calciu, potasiu), precum şi a cantităţii de lichid din organism. A treia funcţie a rinichilor este cea de reglare a tensiunii arteriale, funcţie  realizată prin producerea de hormoni specifici (renina). Afecţiunile care apar la nivelul rinichilor pot avea cauze multiple, cum ar fi: infecţiile, litiaza renală (pietre la rinichi), diabetul, hipertensiunea arterială. Evoluţia afecţiunilor renale conduce la distrugerea progresivă şi iremediabilă a rinichilor. Neglijarea acestora poate determina apariţia insuficienţei renale şi a altor probleme grave de sănătate. Pentru a elimina aceste cauze, este necesară ameliorarea afecţiunilor urinare, precum şi a celor care implică funcţia renală ca mijloc de eliminare a apei (în cazul edemelor) sau a substanţelor toxice şi reziduale din organism.

Actiuni:

Diuretic, antiseptic urinar, antiinflamator, analgezic, antibacterian, depurativ.

Contribuie la:

– funcţionarea normală a sistemului urinar

– amplificarea diurezei

– eliminarea lichidelor reţinute în exces în corp

– detoxifierea organismului.

Indicatii:

Funcţionarea normală a sistemului urinar

Amplificarea diurezei

Eliminarea lichidelor reţinute în exces în corp

Detoxifierea organismului.

Contraindicatii:

Sarcină, alăptare, alergie la oricare dintre componentele produsului.

Forma de prezentare: 60 comprimate

Administrare:

Adulţi: câte 1-2 comprimate de 3 ori pe zi, cu 30 de minute înaintea mesei.

Tineri 15-18 ani: câte 1 comprimat de 3 ori pe zi, cu 30 minute de înaintea mesei.

Copii sub 14 ani: după sfatul medicului.

Comprimatele se înghit cu apă sau se sfărâmă în gură (absorbţia substanţelor bioactive este mult mai rapidă). În caz de dificultate la înghiţire, comprimatele se pot rupe în două.

Ingrediente:

Ingrediente/comprimat: celuloză microcristalină; coada-calului (Equisetum arvense) – părţi aeriene (200 mg); ceai-verde (Camellia sinensis) – frunze (100 mg); cozi de cireşe (Cerasus avium) (100 mg); ienupăr (Juniperus communis) – fructe (100 mg); ulei esenţial de ienupăr (Juniperus communis) (1 mg); dioxid de siliciu coloidal; stearat de magneziu.

* Informațiile despre terapiile complementare, plantele medicinale sau remediile naturale, care pot veni in ajutorul bolnavului, nu exclud sau nu înlocuiesc tratamentele medicale, ci le aplicarea defectuoasa sau nereușită vreunui tratament. Informațiile de pe site si materialele aferente sunt folosite "așa cum sunt" fără garanții de nici un fel. CSID nu furnizează sfaturi medicale similare celor pe care le puteți primi de la medicii care efectuează consultația si care vin in contact cu realitatea cazurilor dvs. CSID nu își propune să înlocuiască consultul medical de specialitate, informația prezentata pe acest site are un caracter informativ.
Vezi Produse gemoterapice în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Thai Massage, abordarea holistică pentru well-being