Curatarea organismului P128 (Pulbere)

Curăţarea Organismului – Fares este un complex natural din plante medicinale şi argilă, special conceput pentru curăţarea şi detoxifierea organismului. Absoarbe şi elimină toxinele din organism, acţionând asupra colonului, ficatului, sângelui şi limfei.

Ingrediente:
Rădăcină de brusture (Bardanae radix), rădăcină de păpădie (Taraxaci radix), argila verde, frunze de senna (Sennae folium), urzică (Urticae herba), flori de soc (Sambuci flos), lucernă (Medicaginis herba) 7%, trei fraţi pătaţi (Violae tricoloris herba) 5%, rădăcină de lemn dulce (Liquiritiae radix), fructe de soc (Sambuci fructus), volbură (Convolvuli herba), sânziene (Galii veri herba), rădăcină de cicoare (Cichorii radix), fructe de cardamom (Cardamomi fructus), fructe de chimion (Carvi fructus), cuişoare (Caryophyllorum flos), rizomi de ghimbir (Zingiberis rhizoma), ulei esenţial de grapefruit (Citrus decumana aetheroleum).

Beneficii ale utilizării :
-detoxifiant-absoarbe şi elimină toxinele şi metalele grele din organism acţionând asupra colonului, ficatului, sângelui şi limfei

-laxativ- stimulează tranzitul intestinal

-reduce acumularile de apă şi uraţi din corp

-reduce efectele nocive ale radiaţiilor (câmpuri induse de aparatele electrice, radioterapie, radiaţii solare)

Curăţarea organismului de toxine şi reziduuri ajută la diminuarea recţiilor alergice şi îmbunătăţirea aspectului pielii.

-reduce disconfortul articular din reumatism şi gută

-contribuie la menţinerea lipidelor, colesterolului şi glicemiei în limite normale

-elimină mirosul neplacut al corpului

-protejează mucoasa tubului digestiv

Mod de administrare:
Adulţi:
Se începe cura cu 1 linguriţă (2g) pe zi, timp de 3 zile, apoi se creşte la 1 lingură (4 g) pe zi. Dacă tranzitul intestinal este lent (scaun la 2-3 zile) se administreaza în primele 3 zile câte 1 lingură pe zi, apoi se continuă cu câte 1 lingură de 2 ori pe zi.

Copii: Se începe cura cu jumătate de linguriţă (1g) pe zi, timp de 3 zile, apoi se creşte la 1 linguriţă (2g) pe zi.

*Se administrează cu iaurt, suc de fructe, miere sau apă, de preferinţă cu o jumatate de oră înainte de masă.

*Pentru eficienţă maximă se recomandă consumul zilnic de cel puţin 2 litri de lichide. Efectul laxativ se instalează dupa 8-10 ore de la ingerare.

*Durata unei cure este de 2-3 luni. Cura se poate repeta dupa o pauză de o lună. Pentru detoxifiere se recomandă anual două cure de câte două luni.

Atenţionări:
Nu se recomandă în sarcină, alăptare, copiilor sub 6 ani, în caz de obstrucţii şi inflamaţii acute ale vezicii şi căilor biliare şi în caz de hipersensibilitate la oricare din ingredientele produsului.

*La începutul curei de detoxifiere, unele persoane se pot confrunta cu senzaţii de greaţă, uşoare dureri abdominale, balonare sau diaree. Acestea sunt semne ca organismul începe să lucreze şi să elimine toxinele. Cura de purificare a organismului nu trebuie întreruptă. Dacă aceste reacţii sunt prea supărătoare, reveniţi la doza de o linguriţă pe zi, până la dispariţia disconfortului, apoi creşteţi gradat, menţinând o doză confortabilă.

*În prima săptămână este posibil să observaţi că urina şi scaunul au un miros puternic sau o culoare mai închisă, iar transpiraţia este mai abundentă, semn că detoxifierea organismului a început. Pe tot parcursul curei consumaţi cel puţin 2 litri de lichide zilnic pentru a ajuta drenarea substanţelor care trebuie eliminate!

*Posibil să aveţi scaun de 2-3 ori pe zi. Dacă eliminarile sunt mai frecvente, reduceţi doza la o lingriţă pe zi.

Efecte secundare şi interacţiuni:
Acest produs se poate utiliza concomitent cu alte medicamente.

La dozele recomandate nu au fost semnalate efecte secundare.

Prezentare: 200 g.

* Informațiile despre terapiile complementare, plantele medicinale sau remediile naturale, care pot veni in ajutorul bolnavului, nu exclud sau nu înlocuiesc tratamentele medicale, ci le aplicarea defectuoasa sau nereușită vreunui tratament. Informațiile de pe site si materialele aferente sunt folosite "așa cum sunt" fără garanții de nici un fel. CSID nu furnizează sfaturi medicale similare celor pe care le puteți primi de la medicii care efectuează consultația si care vin in contact cu realitatea cazurilor dvs. CSID nu își propune să înlocuiască consultul medical de specialitate, informația prezentata pe acest site are un caracter informativ.
Vezi Produse gemoterapice în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Sandwich proteic și chifteluțe vegetale cu piure de cartofi și sos de ceapă