Coenzima Q10 in ulei de catina 15 mg (capsule moi)

Prezentare

Cutie plianta continand 30 capsule acoperite (3 blistere; 10capsule / blister).

Principii active

O capsula acoperita contine: 15 mg coenzima Q10, 300 mg ulei de catina (Hippophae oleum) si excipienti pana la 336,7 mg.

Indicatii

Supliment alimentar bogat in substante bioactive folosit ca adjuvant in regimul alimentar recomandat pentru: scaderea riscului de aparitie al afectiunilor cardiovasculare (cardiopatie ischemica, hipertensiune arteriala, tulburari de ritm cardiac, cardiomiopatii); cu efecte benefice in parodontopatii; tulburari de menopauza; osteoporoza; hipotiroidie; combaterea infertilitatii; obezitatii; efecte pozitive in unele afectiuni neurologice degenerative; afectiuni digestive si ale glandelor anexe; sindromul oboselii cronice; suprasolicitari fizice si intelectuale.

Actiuni

Produs destinat suplimentarii dietei pentru asigurarea unui aport adecvat de nutrienti si substante bioactive pentru exercitatrea proprietatilor functionale: antioxidante; de incetinire a procesului de imbatranire al organismului; de imbunatatire a proprietatilor reologice ale sangelui; de crestere a contractilitatii miocardului si a muschilor striati; antiaritmica; antiaterosclerotica; imunomodulatorie; contribuie la mentinerea echilibrului hormonal; de ameliorare a functiei reproductive; energizanta celulara; vitaminizanta; antianemica; antiinflamatorie; detoxifianta; de crestere a rezistentei la efort.

Administrare

Produsul este un supliment alimentar si nu inlocuieste un regim alimentar variat si echilibrat.
1 – 2 capsule pe zi, dupa masa, in cure de 30-40 zile, de 2-3 ori pe an.
In functie de stadiul afectiunii si reactivitatea organismului, doza si ritmul de administrare in dieta vor fi evaluate periodic si modificate de catre medic.

* Informațiile despre terapiile complementare, plantele medicinale sau remediile naturale, care pot veni in ajutorul bolnavului, nu exclud sau nu înlocuiesc tratamentele medicale, ci le aplicarea defectuoasa sau nereușită vreunui tratament. Informațiile de pe site si materialele aferente sunt folosite "așa cum sunt" fără garanții de nici un fel. CSID nu furnizează sfaturi medicale similare celor pe care le puteți primi de la medicii care efectuează consultația si care vin in contact cu realitatea cazurilor dvs. CSID nu își propune să înlocuiască consultul medical de specialitate, informația prezentata pe acest site are un caracter informativ.
Vezi Produse gemoterapice în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Tratamentul personalizat în cancerul colorectal