Ceai ecologic de Cimbru

Prezentare

Ceaiurile ecologice marca HOFIGAL sunt obtinute din plante ecologice ce provin din culturi proprii realizate conform normelor agriculturii ecologice.
Acestea au fost inspectate si certificate de SUOLO e SALUTE s.r.l. cod RO-ECO 003.
In acest fel, S.C. HOFIGAL EXPORT – IMPORT S.A. garanteaza ca: inainte de insamantare terenul pe care s-au cultivat plantele a fost supus unui plan de conversie de la agricultura conventionala la agricultura ecologica de minimum 2 ani, semintele folosite sunt certificate ca provenind de la plante ecologice, produsul provine dintr-un mod de productie ce exclude utilizarea produselor chimice de sinteza (pesticide, fungicide, ierbicide, ingrasaminte), iar culturile ecologice au fost certificate in urma inspectiilor organismelor acreditate.

Principii active

Produsul contine pulbere din partile aeriene de cimbru (Thymi herba) certificat ecologic, ambalat in plicuri de 1 g.
Continutul ridicat de ulei volatil (cu continut ridicat de timol), flavonozide, acizi polifenolcarboxilici, triterpenoide, taninuri, principii amare confera ceaiului ecologic de cimbru o actiune antiseptica generala (pulmonara, genito-urinara, intestinala), bronhodilatatoare, expectoranta, de stimulare a secretiei biliare, vermifuga.

Indicatii

Se recomanda ca supliment alimentar pentru imbunatatirea regimului igieno-dietetic in procese inflamatorii de cauze infectioase ale cailor respiratorii superioare / inferioare (raceala, guturai, stari gripale, bronsita acuta si cronica, laringita, faringita, pentru calmarea tusei, astm bronsic); tulburari digestive in special balonare, colite fermentative, colecistita, angiocolita, enterocolita, procese inflamatorii intestinale cauzate de virusuri, bacterii, paraziti care afecteaza mai frecvent varstele extreme (copiii si varstnicii); atonie digestiva; viermi intestinali (ascarizi, oxiuri); stimularea poftei de mancare.

Administrare

ceaiul ecologic de cimbru se prepara din 1-2 plicuri x 1g la 250 ml apa fierbinte, prin infuzare timp de 5-10 minute.
Infuzia se consuma neindulcita, calduta, de 2-3 ori pe zi intre mese sau ori de cate ori este necesar.
Observatii: supradozarea poate provoca tulburari gastro-intestinale.

* Informațiile despre terapiile complementare, plantele medicinale sau remediile naturale, care pot veni in ajutorul bolnavului, nu exclud sau nu înlocuiesc tratamentele medicale, ci le aplicarea defectuoasa sau nereușită vreunui tratament. Informațiile de pe site si materialele aferente sunt folosite "așa cum sunt" fără garanții de nici un fel. CSID nu furnizează sfaturi medicale similare celor pe care le puteți primi de la medicii care efectuează consultația si care vin in contact cu realitatea cazurilor dvs. CSID nu își propune să înlocuiască consultul medical de specialitate, informația prezentata pe acest site are un caracter informativ.
Vezi Produse gemoterapice în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Intervențiile ginecologice laparoscopice: „Sunt multe paciente care cer la câteva ore după să plece acasă, pentru că nici nu se simt operate”