ANTIGRIP (Comprimate)

ANTIGRIP este un produs natural obţinut dintr-un amestec de plante selecţionate după criterii ayurvedice, cu rol de compensare a perturbărilor energetice care pot apare în organism în special în perioada anotimpului rece.

DESPRE GRIPĂ

Gripa este o infecţie respiratorie acută provocată de virusurile gripale şi care apare cu frecvenţă crescută în anotimpul rece. Simptomele care apar atât în cazul gripei cât şi a altor viroze respiratorii sunt: febra, durerile de cap, durerile musculare, tusea, acestea putând fi însoţite şi de obstrucţie nazală, frisoane, dureri de gât, strănut, precum şi de alte manifestări. Antibioticele nu acţionează asupra virusurilor, motiv pentru care, tratamentul virozelor este simptomatic. În medicina ayurvedică, gripa şi răceala presupun amplificarea calităţii de ,,rece’’ în corp, motiv pentru care, pentru a compensa acest dezechilibru se recomandă plante cu calitatea ,,fierbinte’’ sau ,,cald’’, cum ar fi ardeiul-iute, cuişoarele şi scorţişoara.

Actiuni

Antiviral, antibacterian, imunostimulent, antiinflamator, tonic respirator, diaforetic, depurativ.

Contribuie la

– funcţionarea normală a sistemului respirator şi imunitar
– eliminarea senzaţiei de rece (frig) din organism
– ameliorarea circulaţiei sanguine.

Indicatii

Se utilizează ca adjuvant în: gripă, răceală, viroze respiratorii, bronşite, laringite, traheite, laringo-traheo-bronşite, rinite, sinuzite.

Contraindicatii

Sarcină, alăptare, alergie la oricare dintre componentele produsului, intoleranţă la lactoză.

Forma de prezentare: 60 comprimate

Administrare

Adulţi: câte 1 comprimat de 3-6 ori pe zi, cu 30 minute înaintea mesei.

Tineri 15-18 ani: câte 1 comprimat de 3-4 ori pe zi, cu 30 minute înaintea mesei.

Copii 5-14 ani: câte 1/2 comprimat de 3-6 ori pe zi, în funcţie de vârstă, după sfatului medicului.

Comprimatele se înghit cu apă sau se sfărâmă în gură (absorbţia substanţelor bioactive este mult mai rapidă). În caz de dificultate la înghiţire, comprimatele se pot rupe în două.

Ingrediente

Ingrediente/comprimat: celuloză microcristalină; angelică (Angelica archangelica) – rădăcină (100 mg); cimbru-de-cultură (Thymus vulgaris) – extract hidroalcoolic 10:1 din părţi aeriene (100 mg); echinacea (Echinacea purpurea) extract hidroalcoolic din părţi aeriene (100 mg); ghimbir (Zingiber officinale) – extract hidroalcoolic cu min. 25% gingeroli din rizomi (100 mg); propolis – extract hidroalcoolic 2,5% (100 mg); dioxid de siliciu coloidal; stearat de magneziu; ulei esenţial de salvie (Salvia officinalis) (2,5 mg); ulei esenţial de tea-tree (Melaleuca alternifolia) (2,5 mg).

 

* Informațiile despre terapiile complementare, plantele medicinale sau remediile naturale, care pot veni in ajutorul bolnavului, nu exclud sau nu înlocuiesc tratamentele medicale, ci le aplicarea defectuoasa sau nereușită vreunui tratament. Informațiile de pe site si materialele aferente sunt folosite "așa cum sunt" fără garanții de nici un fel. CSID nu furnizează sfaturi medicale similare celor pe care le puteți primi de la medicii care efectuează consultația si care vin in contact cu realitatea cazurilor dvs. CSID nu își propune să înlocuiască consultul medical de specialitate, informația prezentata pe acest site are un caracter informativ.
Vezi Produse gemoterapice în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Sandwich proteic și chifteluțe vegetale cu piure de cartofi și sos de ceapă