ANTIDEPRESIV (Fericit zi de zi)

ANTIDEPRESIV este un produs natural recomandat pentru armonizarea stării psiho-emoţionale.

STĂRILE DEPRESIVE

Depresia este o problemă specifică vremurilor noastre, fiind una dintre cele mai des întâlnite din lume. Depresia este o tulburare a stării afective care persistă pe perioade îndelungate de timp, fiind manifestată prin apariţia unei stări de tristeţe sau pierdere a speranţei. Ea poate afecta atât femeile, cât şi bărbaţii, indiferent de vârstă şi de mediul în care trăiesc. Starea de depresie este însoţită de următoarele simptome: pierderea încrederii în sine, pierderea interesului pentru activităţile zilnice, dificultăţi în muncă şi în comunicare, pierderea bucuriei faţă de lucrurile care altădată erau plăcute şi interesante, sentimentul de inutilitate, dificultăţi de concentrare sau memorare, anxietate, stare de nelinişte, pierderea energiei, senzaţie de oboseală permanentă, anorexie sau bulimie.

Actiuni

Antidepresiv, anxiolitic, reglator psiho-emoţional, stimulent mental, antispastic; menţine nivelul optim de serotonină la nivelul creierului.

Contribuie la

– funcţionarea normală a sistemului nervos, prin armonizarea stării psiho-emoţionale,
– protejarea organismului împotriva stresului.

Indicatii

Se utilizează ca adjuvant în: depresie reactivă, depresie endogenă, depresie post-natală (când mama nu alăptează), tulburări afective de sezon, tulburări anxioase, atacuri de panică.

Contraindicatii

Sarcină, alăptare, alergie la oricare dintre componentele produsului, intoleranţă la lactoză.

Forma de prezentare: 60 comprimate

Administrare

Adulţi: câte 2 comprimate de 2-3 ori pe zi, cu 30 de minute înaintea mesei.

Tineri între 15 şi 18 ani: câte 1 comprimat de 3 ori pe zi, cu 30 de minute înaintea mesei.

Copii sub 14 ani: cu avizul medicului.
 
Comprimatele se înghit cu apă sau se sfărâmă în gură (absorbţia substanţelor bioactive este mult mai rapidă). În caz de dificultate la înghiţire, comprimatele se pot rupe în două.

Ingrediente

Ingrediente/comprimat: celuloză microcristalină, roiniţă (Melissa officinalis) – părţi aeriene (100 mg); lactoză monohidrat; angelică (Angelica archangelica) – rădăcini (50 mg); armurariu (Silybum marianum) – fructe (50 mg); busuioc (Ocimum basilicum) – frunze (50 mg); calomfir (Chrysanthemum balsamita) – părţi aeriene (50 mg); scorţişoară (Cinnamomum cassia) – extract hidroalcoolic 10:1 (50 mg); cacao (Theobroma cacao) – fructe (35 mg); fenicul (Foeniculum vulgare) – fructe (35 mg); mentă (Mentha piperita) – frunze (35 mg); sunătoare (Hypericum perforatum) – flori (35 mg); dioxid de siliciu coloidal; ulei esenţial de ylang-ylang(Cananga odorata)(10 mg).

* Informațiile despre terapiile complementare, plantele medicinale sau remediile naturale, care pot veni in ajutorul bolnavului, nu exclud sau nu înlocuiesc tratamentele medicale, ci le aplicarea defectuoasa sau nereușită vreunui tratament. Informațiile de pe site si materialele aferente sunt folosite "așa cum sunt" fără garanții de nici un fel. CSID nu furnizează sfaturi medicale similare celor pe care le puteți primi de la medicii care efectuează consultația si care vin in contact cu realitatea cazurilor dvs. CSID nu își propune să înlocuiască consultul medical de specialitate, informația prezentata pe acest site are un caracter informativ.
Vezi Produse gemoterapice în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Cariotipul molecular pre-și post-natal: ce este și când se recomandă?