Yoga – noua “terapie” a cuplurilor celebre

Sa mergi cu partenerul la yoga este noul trend in randul cuplurilor celebre. Reese Witherspoon si Jake Gyllenhaal au fost vazuţi toata vara mergand la studioul “Yogahop” din Santa Monica's.
  • Publicat:
Yoga – noua “terapie” a cuplurilor celebre
Yoga – noua “terapie” a cuplurilor celebre

Sa mergi cu partenerul la yoga este noul trend in randul cuplurilor celebre. Reese Witherspoon si Jake Gyllenhaal au fost vazuţi toata vara mergand la studioul “Yogahop” din Santa Monica’s.

De asemenea, modelul Victoria’s Secret – Miranda Kerr si-a convins iubitul, pe Orlando Bloom sa o insoţeasca de fiecare data cand timpul i-o permite la programul de yoga al “Golden Bridge Yoga” din New York. “Este extraordinar sa-ţi petreci timpul cu partanerul intr-un astfel de mod “, spune Kerr. (A.E.M.)
 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Elena Nistor
Elena Nistor este redactor colaborator al site-ului “Ce se întâmplă, doctore?”, articolele sale fiind dedicate sănătăţii şi sexualităţii. Temele pe care le abordează Elena Nistor se bucură de mare succes în rândul celor care îşi doresc să afle informaţii utile în ceea ce priveşte ...
citește mai mult
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”