Viral. Un elev și-a convins învățătoarea să nu-i mai dea teme. Cum a motivat cererea

  • Publicat:
  • Actualizat:
Viral. Un elev și-a convins învățătoarea să nu-i mai dea teme. Cum a motivat cererea

Un elev de clasa a IV-a i-a cerut învățătoarei un lucru pe care oricare copil și-l dorește, însă nu mulți au curaj să-l verbalizeze. Băiatul în vârstă de 10 ani i-a solicitat cadrului didactic să nu mai primească teme de weekend. Spre surpriza acestuia, motivarea cererii a fost convingătoare, iar învățătoarea i-a aprobat-o, potrivit EduPedu.

„Doamna Învățătoare,
Subsemnatul, Ștefan Găman, vă rog în calitate de elev al dumneavoastră, să nu ne dați vinerea teme.
P.S Acest lucru este benefic pentru fericirea copilului”, a fost mesajul scris de elev.

Învățătoarea i-a notat cererea cu mesajul: „Se aprobă! Motivarea este foarte tare” și a postat lucrarea pe o rețea socială.

Cadrul didactic a adăugat apoi la descrierea postării: „La o așa motivare… Cel puțin pentru vinerea asta….. m-a blocat. Dar eu încurajez să își spună opinia”.

Edupedu.ro a contactat-o pe învățătoarea Dana Tufeanu, care a povestit că elevul își uitase tema acasă, așa că l-a lăsat să o rescrie în clasă, în timp ce colegii lui citeau cererile pe care le-au făcut acasă.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Cristina Tudor - Redactor
Și-a început activitatea în jurnalismul online în redacția Digi24, în 2014, unde a petrecut câțiva ani buni. Acolo a redactat articole în toate domeniile, însă cu timpul a început să se contureze o predilecție către subiectele legate de sănătate, realizând inclusiv o campanie ce ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân