Vidal Sassoon vine la întâlnirea hairstiliştilor de top

Pe 19 mai, pe scena Sălii Palatului vor păşi invitaţii speciali ai evenimentului - hairstilistii de top de la Sassoon Academy Londra - Mark Hayes, Edward Darley, Danielle Harvey, Emma Loen.
  • Publicat:
  • Actualizat:
Vidal Sassoon vine la întâlnirea hairstiliştilor de top

Gala Wella înseamnă mai întâi de toate spectacol, emoţie, creativitate şi inovaţie. Întâlnirea hairstilistilor de elită din România reprezintă un show al prezentului pentru viitor ce îmbină coafura, moda, stilul cu hairdesign-ul.

Pe 19 mai, pe scena Sălii Palatului vor păşi invitaţii speciali ai evenimentului – hairstilistii de top de la Sassoon Academy  Londra – Mark Hayes, Edward Darley, Danielle Harvey, Emma Loen. Aceştia vor susţine atât un seminar tehnic, cât şi un show de coafură. 

Vidal Sassoon reprezintă un punct de referinţă în lumea hairstyling-ului mondial.

Tehnicile sale vizionare şi stilul inovator au revoluţionat lumea coafurii în perioadă de după cel de-al doilea Război Mondial. Acesta a popularizat tunsorile geometrice şi coafurile uşor de purtat. A respins normele tradiţionale şi s-a lăsat inspirat de arhitectura modernă. Vidal Sassoon inspiră trendurile de decenii.
Viziunea sa unică în arta hairdressing-ului s-a materializat într-un lanţ global de saloane, academii şi linii de produse care transformă sezon de sezon modul în care femeile îşi îngrijesc părul.

Spectacolul din acest an marchează şi 135 de ani pentru Wella. Cu această ocazie echipa de hairstilişti Wella Professionals România va prezenta trendurile în hairstyling pentru anul 2015. Tot în cadrul spectacolului vor fi premiaţi cei mai talentaţi hairstilisti din România care s-au înscris în concursul Trend Vision. Câştigătorul Marelui Premiu va reprezenta România la concursul internaţional de hairstyling ITVA Berlin.

Tags:
Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”