Unvinpezi.ro, un proiect inedit: Verticala de vinuri. VIDEO

Luni, 11 martie, unvinpezi.ro marchează o premieră: un proiect inedit - Verticala de vinuri, realizat în parteneriat cu Vinarte. Pasionaţilor de vin li se oferă astfel şansa de a degusta o etichetă specială, Prince Matei, surprinsă pe parcursul a zece ani, consecutiv, începând cu anul de recoltă 1998. Astfel, clienţii unvinpezi.ro pot achiziţiona on-line zece etichete Prince Matei, care acoperă decada 1998 - 2008, cu o excepţie: anul 2005 - când nu a existat acest vin.
  • Publicat:
Unvinpezi.ro, un proiect inedit: Verticala de vinuri. VIDEO

 

Luni, 11 martie, unvinpezi.ro marchează o premieră: un proiect inedit – Verticala de vinuri, realizat în parteneriat cu Vinarte. Pasionaţilor de vin li se oferă astfel şansa de a degusta o etichetă specială, Prince Matei, surprinsă pe parcursul a zece ani, consecutiv, începând cu anul de recoltă 1998. Astfel, clienţii unvinpezi.ro pot achiziţiona on-line zece etichete Prince Matei, care acoperă decada 1998  – 2008, cu o excepţie: anul 2005 – când nu a existat acest vin.
 
„Asta înseamnă o verticală de vinuri. Posibilitatea de a degusta acelaşi vin, dar pe parcursul mai multor ani”, explică Matei Garici, project manager unvinpezi. ro. „Săptămânal, vom lista câte două etichete, în fiecare zi de luni şi de vineri. Începem pe 11 martie, cu o etichetă din  2007, apoi vom coborî spre 1998. Este o ofertă specială, aceste vinuri oferite de Vinarte nemaifiind disponibile în altă parte la vânzare”, a declarat Garici.
 
Etichetele de Prince Matei, considerate de cunoscători piese de rezistenţă, adevărate vintage-uri, sunt disponibile în România doar pe site-ul unvinpezi.ro. Cantităţile sunt limitate, iar preţurile – atractive. Aşadar, o colecţie de 10 vinuri Prince Matei pot fi achiziţionate on-line începând de luni, 11 martie, ora 9.00.

Vezi aici materialul video!

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân