Tu ce ştii despre implantul dentar?

Cele mai recente studii arată că 70% dintre români suferă de probleme dentare, iar dintre aceştia, 30% şi-au pierdut toţi dinţii.
  • Publicat:
Tu ce ştii despre implantul dentar?

Cele mai recente studii arată că 70% dintre români suferă de probleme dentare, iar dintre aceştia, 30% şi-au pierdut toţi dinţii. Luând în considerare aceste realităţi ale pieţei locale, DENT ESTET plănuieşte să investească anual în informarea şi educarea publicului din România, prin seria de evenimente Implant Connect şi Implant Division.

Din cauza afecţiunilor dentare, peste 30% dintre români au probleme de masticaţie şi nu reuşesc să se hrănească normal, conform statisticilor naţionale, în timp ce un Eurobarometru recent plasează România pe primul loc în rândul ţărilor europene în ceea ce priveşte numărul de români jenaţi de aspectul estetic al danturii lor.

Toate aceste situaţii pot fi eradicate printr-o educaţie dentară sănătoasă şi corectate cu ajutorul implanturilor dentare performante şi a pregătirii constante a medicilor implantologi, condiţii esenţiale pentru reuşita intervenţiilor.

Luând în cosiderare statisticile alarmante din ţara noastră, grupul de clinici DENT ESTET a decis să creeze Implant Connect, o serie de evenimente dedicate pacienţilor din România, care îi pun faţă în faţă cu medici supraspecializaţi în implantologie dentară, dar şi cu cele mai noi tendinţe la nivel internaţional.

Evenimentul se află în 2015 la cea de-a doua ediţie şi prezintă unul dintre cele mai noi servicii de implant dentar: Fast&Fixed, care le poate readuce pacienţilor edentaţi zâmbetul perfect în doar 24 de ore de la intervenţie.

”Am constatat că în România pacienţii au o nevoie serioasă de informaţii referitoare la ce înseamnă un implant dentar de calitate, ce presupune costul unei intervenţii, cum se poate face această procedură, care sunt riscurile unei intervenţii incorecte şi, nu în ultimul rând, care trebuie să fie nivelul de pregătire al medicului stomatolog supraspecializat”, a afirmat Dr. Oana Taban, CEO&Fondator DENT ESTET.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Cel mai bun restaurant din lume!
Cel mai bun restaurant din lume!
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân
Recomandări:
Substanţele care pot creşte cu 80% riscul de avort
Substanţele care pot creşte cu 80% riscul de avort
Primul vaccin împotriva cancerului pulmonar ar putea fi gata până în anul 2030
Primul vaccin împotriva cancerului pulmonar ar putea fi gata până în anul 2030