Tom Cruise a înfuriat locuitorii şi turiştii din Londra

Tom Cruise şi echipa care filmează cel mai recent lungmetraj în care joacă starul american, "All You Need Is Kill", i-au înfuriat pe locuitorii şi pe turiştii din Londra, întrucât au blocat accesul pentru trei ore în Trafalgar Square, unde au turnat câteva scene de film, potrivit femalefirst.co.uk, citată de Mediafax.
  • Publicat:
  • Actualizat:
Tom Cruise a înfuriat locuitorii şi turiştii din Londra

Tom Cruise şi echipa care filmează cel mai recent lungmetraj în care joacă starul american, „All You Need Is Kill”, i-au înfuriat pe locuitorii şi pe turiştii din Londra, întrucât au blocat accesul pentru trei ore în Trafalgar Square, unde au turnat câteva scene de film, potrivit femalefirst.co.uk, citată de Mediafax.

Actorul în vârstă de 50 de ani se află în prezent în capitala Marii Britanii unde filmează pentru lungmetrajul „All You Need Is Kill„. Cu această ocazie, celebra Trafalgar Square din Londra şi toate străzile care duc spre această piaţă au fost blocate, accesul fiind interzis în zonă pentru trei ore.

Cetăţenii londonezi şi turiştii s-au declarat nemulţumiţi, întrucât nu puteau să viziteze obiectivele turistice şi, în plus, au fost nevoiţi să ocolească această zonă izolată de autorităţi pe o suprafaţă de 6,5 kilometri pătraţi.

Pentru aceste scene, Tom Cruise şi-a făcut o intrare spectaculoasă în Trafalgar Square, coborând dintr-un elicopter Puma al Royal Air Force (RAF), care a aterizat lângă un renumit obiectiv turistic – Coloana lui Nelson.

Piaţa londoneză a fost împânzită şi de numeroase vehicule blindate care au participat la filmările unor scene de acţiune.

Tom Cruise şi-a petrecut ultimele luni în Marea Britanie, unde a filmat pentru acest proiect cinematografic. Weekend-ul trecut, fiica sa în vârstă de şase ani, Suri – a cărei mamă este fosta soţie a actorului, Katie Holmes -, a venit de la New York la Londra pentru a petrece câteva zile alături de tatăl ei.

Tom Cruise este unul dintre cei mai cunoscuţi actori de film. Pe lângă hiturile de box office, precum cele din seria „Misiune: Imposibilă”, Cruise are în palmares şi filme îndreptate spre cinematograful de artă: „Magnolia” (1999), „Cu ochii larg închişi/ Eyes Wide Shut”, ultimul film al lui Stanley Kubrick (1999), şi „Deschide ochii/ Vanilla Sky” (2001).

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”