Tirbuson.ro lansează a doua ediţie a târgului online de vinuri – dopFEST Paşte 2014!

În perioada 9-14 aprilie, Tirbuson.ro desfăşoară a doua ediţie a târgului dopFEST, singurul târg online de vinuri din România, cu livrare directă la adresa cumpăratorului.
  • Publicat:
  • Actualizat:
Tirbuson.ro lansează a doua ediţie a târgului online de vinuri - dopFEST Paşte 2014!

În perioada 9-14 aprilie, Tirbuson.ro desfăşoară a doua ediţie a târgului dopFEST, singurul  târg online de vinuri  din România, cu livrare directă la adresa cumpăratorului.

Membrii  clubului Tirbuson.ro vor beneficia, zilnic, de câte trei oferte de vinuri, cu discount-uri de până la 30%,  având posibilitatea să aleagă dintre cele 15 etichete de vinuri premium participante la târg.

Ofertele se activează în fiecare dimineaţă, la orele 09.00, şi expiră după douăzeci şi patru de ore. Comanda minimă efectuată este de 6 sticle, iar transportul este gratuit în zona 0. Echipa Tirbuson.ro garantează livrarea comenzilor până pe 18 aprilie, astfel încât, de Paşte, toţi cumpărătorii să se poată  bucura de produsele achiziţionate.

DopFest vine cu îmbunătăţiri şi cel mai important, cu o selecţie mai concentrată de vinuri, care împreună cu ofertele zilnice de la Unvinpezi.ro din perioada următoare, te vor ajuta să ai o masă de Paşte perfectă. Venim astfel cu o variantă îmbunătăţită faţă de ediţia de Craciun de anul trecut, îmbunătăţiri care s-au bazat pe feedback-ul clienţilor nostri. DopFestul de Paşte deschide o serie de oferte şi servicii noi pe care Tirbuson.ro le pune la dispoziţie clienţilor săi şi mai ales a clienţilor site-ului „frate” Unvinpezi.ro, a declarat  Matei Garici, Project Manager Tirbuson.ro şi Unvinpezi.ro. 

www.tirbuson.ro este primul club dedicat pasionaţilor de vin care oferă posibilitatea abonării la vinurile preferate sau achiziţia lor la un preţ promoţional, în schimbul unei taxe anuale de membru.

Site-ul introduce două concepte noi pe piaţa online de vinuri din România: abonamente (membrii clubului se abonează la vinurile preferate şi stabilesc unde, când şi cu ce frecvenţă să fie livrate) şi dopFEST (târgul online organizat cu ocazia principalelor Sărbători ale anului).
Primul târg online de vinuri demarat de Tirbuson.ro a avut loc anul trecut –  dopFEST Crăciun 2013, aducând pe masa de Sărbători a românilor vinul preferat, la alegere dintre etichetele participante la târg.

Mai multe detalii, pe www.tirbuson.ro.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Laptele, un aliment plin de beneficii
Laptele, un aliment plin de beneficii
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”