Testeaza-ti gratuit auzul pana pe 15 septembrie

Testeaza-ti gratuit auzul pana pe 15 septembrie
  • Publicat:
Testeaza-ti gratuit auzul pana pe 15 septembrie
Testeaza-ti gratuit auzul pana pe 15 septembrie

Daca vrei sa iti testezi gratuit auzul, inca mai poti. Incepand cu 15 august pana in 15 septembrie, centrele Audionova si-au deschis portile pentru toti cei care vor sa beneficieze de campania "Hear the World".

Testarea este gratuita atat pentru adulti cat si pentru copii, incepand cu varsta de 3 luni. Testarile se realizeaza cu aparatura de ultima generatie si personal specializat.

Campania de testare gratuita a auzului a fost demarata pe plan mondial, iar in Romania este reprezentata de compania Audionova, prin centrele sale de testare a auzului din toata tara.

Evenimentul se bucura de sprijinul unor mari personalitati din lumea muzicii: Rod Steward, Placido Domingo, Brian Adams, Annie Lenox, Laura Paussini, Amy Winehouse, Bobby McFerrin, Diane Kruger, ce au ales sa fie ambasadori ai initiativei “Hear the World”. (www.hear-the-world.com)

Daca vrei sa beneficiezi de un control gratuit, tot ce trebuie sa faci este sa iti faci o programare la una din centrele Audionova, pe care le gasesti la urmatoarea adresa: www.audionova.ro.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”