Telefonul care ţine sub control glicemia

Compania israeliană LabStyle Innovations Corp a lansat pe piaţă, marţi, un telefon mobil cu un dispozitiv special care este capabil să monitorizeze glicemia, ce a fost creat pentru ca persoanele diabetice să îşi supravegheze mai uşor concentraţia de zahăr din sânge.
  • Publicat:
Telefonul care ţine sub control glicemia

Compania israeliană LabStyle Innovations Corp a lansat pe piaţă, marţi, un telefon mobil cu un dispozitiv special care este capabil să monitorizeze glicemia, ce a fost creat pentru ca persoanele diabetice să îşi supravegheze mai uşor concentraţia de zahăr din sânge, informează Reuters, citat de Mediafax.

Denumit „Dario”, dispozitivul se conectează direct la telefonul mobil şi conţine o aplicaţie care oferă în timp real date medicale şi analizele de sânge.

Produsul este lansat mai întâi în Noua Zeelandă, Italia, Australia şi Marea Britanie. Deocamdată, el va fi disponibil pentru sistemele iOS de la Apple, însă va funcţiona în curând şi pe platforma Android de la Google.

Reprezentanţii companiei LabStyle au precizat că aşteaptă aprobarea forurilor care gerează sistemele de asigurări şi se aşteaptă să obţină această autorizaţie până la sfârşitul lunii iunie.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Paula Rotaru - Senior Editor
Senior Editor, [email protected] A făcut parte din echipa Ce se întâmplă, Doctore? în perioada aprilie 2013-decembrie 2023. Articolele sale cuprind informații despre diverse afecțiuni, alimentația echilibrată, îngrijirea pielii și sănătatea emoțională. Colaborări: Viața ...
citește mai mult
Mergi pe jos pentru un corp de vis!
Mergi pe jos pentru un corp de vis!
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”