Tătici la volan. Pardon, la cârma cărucioarelor!

Marile mărci de maşini cunoscute în toată lumea au început încet, încet să-şi pună amprenta şi pe alte tipuri de vehicule decât cele propulsate de cai putere. Cum ar fi, de exemplu, căruciorul pentru bebeluşi, propulsat prin... forţa tatălui.
  • Publicat:
Tătici la volan. Pardon, la cârma cărucioarelor!

Marile mărci de maşini cunoscute în toată lumea au început încet, încet să-şi pună amprenta şi pe alte tipuri de vehicule decât cele propulsate de cai putere. Cum ar fi, de exemplu, căruciorul pentru bebeluşi, propulsat prin… forţa tatălui.

Škoda a dezvăluit recent ultima sa invenţie, unul dintre cele mai sofisticate cărucioare pentru bebeluşi, creat special pentru a le induce şi tăticilor pofta de a-şi scoate copiii la plimbare.
VRS Mega Man-Pram este, de fapt, un vehicul de înaltă performanţă, destinat celor ce vor senzaţii speciale în timpul unei simple plimbări cu bebeluşul.

Acesta a fost conceput, de fapt, pentru a celebra lansarea Octavia vRS, cea mai iute maşină marca Škoda. Iar designerii companiei au avut ca temă imaginarea unor alte obiecte cu calităţi asemănătoare şi care ar putea fi folosite zilnic, ca şi maşina.

Şi iată ce a ieşit: căruciorul are roţi imense, trainice, cu jante de 50 de cemtimetri, suspensie hidraulică, oglinzi laterale, etriere de frână supradimensionate, mânere anti-stres şi un far pentru plimbări nocturne. Bebeluşii plimbaţi într-o astfel de maşinărie au parte de tapiţerie tip sport şi suport lombar reglabil.


Urmărește CSID.ro pe Google News
Elena Nistor
Elena Nistor este redactor colaborator al site-ului “Ce se întâmplă, doctore?”, articolele sale fiind dedicate sănătăţii şi sexualităţii. Temele pe care le abordează Elena Nistor se bucură de mare succes în rândul celor care îşi doresc să afle informaţii utile în ceea ce priveşte ...
citește mai mult
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”