Târg de Sfantul Nicolae, la Muzeul Naţional al Ţăranului Român!

Zeci de meşteri din toate zonele ţării vin la Târgul de Sfântul Nicolae de la Muzeul Naţional al Ţăranului Român din Bucureşti, în perioada 5 - 7 decembrie, cu cele mai frumoase şi mai arătoase lucruri pe care le-au creat peste an.
  • Publicat:
  • Actualizat:
Târg de Sfantul Nicolae, la Muzeul Naţional al Ţăranului Român!

Zeci de meşteri din toate zonele ţării vin la Târgul de Sfântul Nicolae de la Muzeul Naţional al Ţăranului Român din Bucureşti, în perioada 5 – 7 decembrie, cu cele mai frumoase şi mai arătoase lucruri pe care le-au creat peste an.

Sunt 19 ani deja de când, în preajma sărbătorii de Sfântul Nicolae, zeci de meşteri îşi prezintă „oferta” la Muzeul Naţional al Ţăranului Român din Bucureşti, informează un comunicat remis MEDIAFAX.

Astfel, cei mai pricepuţi şi faimoşi olari, fierari, cioplitori, lingurari, cojocari, cofetari, ţesătoare, cusătorese, împletitoare, pielari, rudari, iconari îi aşteaptă pe bucureşteni la târg.

La Târgul de Sfântul Nicolae, care se va desfăşura zilnic între orele 10.00 şi 18.00, bucureştenii pot admira şi cumpăra ii, podoabe, opinci, cergi, scoarţe, coşuri de nuiele, căuce, străchini, oale de sarmale, jucării, icoane, pristolnice, blide, marame, ibrice, mobilier pictat, carafe, chimire, curele, genţi, alambicuri, blidare, copăiţe, sărăriţe, furci, piperniţe, găvane, lingurare, cavale, păretare, lăicere, ştergare, lăzi de zestre, catrinţe, cămăşi, fote şi cahle. De asemenea, se mai pot cumpăra clopoţei, zurgălăi, sorcove, turtă dulce, cozonaci, mere, miere, plăcinte, cofeturi, ţuică, vin, măşti, linguri, fluiere, ocarine, împletituri din pănuşe, oale, scăunaşe şi multe altele.

Preţul unui bilet pentru a participa la târg este de 4 lei (întreg) şi 2 lei (elevi, studenţi, pensionari).

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”