Spitalul Clinic de Urgenţă pentru Copii “Grigore Alexandrescu”, nominalizat la premiul “Cel mai bun spital”

Spitalul Clinic de Urgenţă pentru Copii “Grigore Alexandrescu” din Bucureşti a fost nominalizat de către Europe Bussiness Assembly (EBA) din Marea Britanie pentru premiul “Cel mai bun spital”.
  • Publicat:
Spitalul Clinic de Urgenţă pentru Copii “Grigore Alexandrescu”, nominalizat la premiul  “Cel mai bun spital”

Spitalul Clinic de Urgenţă pentru Copii “Grigore Alexandrescu” din Bucureşti, reprezentat de Acad. Dan Mircea Enescu, în calitate de manager, a fost nominalizat de către Europe Bussiness Assembly (EBA) din Marea Britanie pentru premiul “Cel mai bun spital”, decernarea distincţiilor având loc în cadrul Achievements Forum pe data de 21 aprilie 2015, in Londra.

“Spitalul nostru a fost nominalizat în urma unor sondaje statistice, date obţinute de la conferinţe şi corporaţii, media de specialitate, expoziţii medicale etc. La selecţie s-a ţinut seama de înalta calificare a personalului, dotarea instituţiei cu echipamente moderne, declaraţii pozitive ale pacienţilor, acreditări naţionale şi internaţionale şi punerea în aplicare a unor noi metode şi tehnologii de tratament”, a subliniat Acad. Dan Mircea Enescu.

Tot în cadrul aceleiaşi manifestări Acad. Dan Mircea Enescu a fost nominalizat de către Comitetul Socrate pentru premiul internaţional “Cel mai bun manager” din domeniul sanitar. Aceasta este o recunoaştere a excelentei reputaţii, a experienţei profesionale remarcabile (oferirea de metode de tratament sigure şi eficiente) şi a managementului de succes. În virtutea acestei nominalizări, Acad. Dan Mircea Enescu va figura în „Almanahul Socrate”, pe site-ul EBA (http://www.summitofleaders.co.uk/en/).

Europe Business Assembly va premia pe 21 aprilie, în cadrul Achievements Forum, cei mai buni reprezenaţi ai medicinei, ştiintei şi economiei.

Ieri, 25 februarie 2015, domnul Dr. Nicolae Bănicioiu, ministrul sănătăţii a vizitat Spitalul Clinic de Urgenţă pentru Copii “Grigore Alexandrescu” şi a fost plăcut impresionat de secţia de chirurgie plastică şi microchirurgie reconstructivă care a fost modernizată şi reabilitată. De asemenea, domnul ministru Bănicioiu s-a declarat mulţumit de stadiul lucrărilor de la noul Centru de chirurgie cardio-vasculară şi Unitatea de Primiri Urgente care vor fi finalizate în luna mai 2015 după ce vor fi echipate complet cu aparatura modernă din fondurile Ministerului Sănătăţii.

Achievements Forum este o platformă interactivă de colaborare internaţională. La eveniment participă oameni de afaceri, finanţatori, diplomaţi, lideri ai camerelor de comerţ, asociaţii de afaceri şi sindicate profesionale din peste 60 de ţări.    

European Business Assembly este o corporaţie independentă de colaborare economică, socială şi umanitară şi a fost fondată în Oxford, Marea Britanie în anul 2000.

Tags:
Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”