Soţul cântăreţei Mariah Carey îşi donează mocasinii cu diamante pentru sănătatea copiilor

Încălţămintea a fost realizată special pentru Nick Cannon, de designerul Jason Arashenen, fiecare mocasin fiind decorat cu peste 14.000 de diamante şi aur alb.
  • Publicat:
  • Actualizat:
Soţul cântăreţei Mariah Carey îşi donează mocasinii cu diamante pentru sănătatea copiilor

Cântăreţul american Nick Cannon, soţul artistei Mariah Carey, a donat mocasinii cu diamante purtaţi la finala din septembrie a emisiunii TV „America’s Got Talent”, în valoare de 2 milioane de dolari, unui spital de copii din New York, informează contactmusic.com, citat de Mediafax.

Încălţămintea a fost realizată special pentru Nick Cannon, de designerul Jason Arashenen, fiecare mocasin fiind decorat cu peste 14.000 de diamante şi aur alb. Cannon s-a afişat cu mocasinii cu diamante la ultima ediţie din cel de-al nouălea sezon al show-ului „America’s Got Talent”, care a avut loc în septembrie, după care i-a donat Spitalului de pediatrie St. Mary din Queens.

Data la care pantofii vor fi scoşi la licitaţie nu a fost încă stabilită.

Cannon este implicat în strângerea de fonduri pentru centrul medical de o bună perioadă de timp şi spune că este fericit că poate fi de ajutor.

„Vreau să păstrez funcţional acest spital de copii. Este unul dintre cele mai vechi spitale de pediatrie din New York. Mergi acolo şi pune totul într-o perspectivă corectă. Vezi prin ceea ce trec (copiii, n.r.) şi vezi că pot să-şi păstreze zâmbetul pe faţă. Am primit atât de multe de acolo”, a declarat Cannon.

De asemenea, Nick Cannon regretă că şi-a tatuat pe spate numele fostei sale soţii, cântăreaţa Mariah Carey, pentru că procesul prin care încearcă să acopere tatuajul cu o altă imagine este foarte dureros, potrivit contactmusic.com.

Nick Cannon, care este gazda emisiunii „America’s Got Talent”, a declarat recent într-un interviu că vrea să îşi transforme tatuajul de pe spate, reprezentând numele fostei sale soţii, într-o imagine a lui Iisus Hristos, dar procesul este unul dureros şi de durată.

„E ca o întreagă operă de artă, pe tot spatele, pe braţe, peste tot. Plecam de la sală de fitness, mergeam la studio, la puţin timp după ce am început lucrul la tatuajul nou şi m-au surprins paparazzii. O să îl arăt pe tot la un moment dat, dar nu e gata, e doar jumătate. E foarte dureros”, a spus Nick Cannon.

Nick Cannon, în vârstă de 34 de ani, şi Mariah Carey, în vârstă de 44 de ani, s-au despărţit în această vară, după şase ani de mariaj, dar insistă că sunt în relaţii amiabile, de dragul gemenilor Moroccan şi Monroe, fiii în vârstă de trei ani ai fostului cuplu.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”