Soţia premierului canadian Justin Trudeau, infectată cu noul coronavirus

Sophie Grégoire Trudeau, soţia premierului canadian Justin Trudeau, a primit confirmarea că testul pentru coronavirus este pozitiv.
  • Publicat:
Soţia premierului canadian Justin Trudeau, infectată cu noul coronavirus

Coronavirusul nu ţine cont de celebritate, nici de statutul social.

Joi seară, într-un comunicat semnat de premierul Canadei, s-a anunţat faptul că soţia lui Justin Trudeau, Sophie Grégoire, a fost confirmată pozitiv la testul pentru coronavirus.

„Doamna Trudeau se simte bine, are simptome uşoare şi respectă recomandările medicilor”, se arată în comunicat.


Premierul Trudeau a anunţat în cursul zilei de ieri că el, soţia şi cei trei copii ai lor s-au autoizolat voluntar la reşedinţa lor din Ottawa până la primirea rezultatelor testelor pentru coronavirus. 

Justin Trudeau continuă să-şi îndeplinească obligaţiile de premier, însă prin videoconferinţe sau telefonic. De altfel, premierul canadian a discutat la telefon recent şi cu preşedintele american Donald Trump, dar şi cu alţi lideri ai lumii. 

La recomandarea medicilor, Justin Trudeau va „lucra” de acasă în următoarele 14 zile, deşi nu prezintă simptome, se mai arată în comunicat. 

Soţia premierului a anunţat că se simte rău şi are o uşoară febră după o vizită făcută recent în Marea Britanie, aşa că medicii au decis să îi facă testul pentru coronavirus. 

Justin Trudeau va ţine un discurs pentru populaţie în cursul zilei de astăzi, vineri, despre pandemia de coronavirus, urmat de o videoconferinţă cu liderii locali din Canada. 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Paula Rotaru - Senior Editor
Senior Editor, [email protected] A făcut parte din echipa Ce se întâmplă, Doctore? în perioada aprilie 2013-decembrie 2023. Articolele sale cuprind informații despre diverse afecțiuni, alimentația echilibrată, îngrijirea pielii și sănătatea emoțională. Colaborări: Viața ...
citește mai mult
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”