Sore întruchipează iubirea în noul ei videoclip „Magnet de frigider”

«Magnet de frigider» este o poveste în care oricine se poate regăsi, pentru că, la un moment dat în viaţă, fiecare dintre noi iubeşte. În videoclip, eu întruchipez iubirea dintre protagonişti... o iubire intensă, dar şi complicată, cu suişuri şi coborâşuri. Finalul poveştii poate părea trist, dar de fapt oferă posibilitatea unui nou început, asemenea derulării anotimpurilor.
  • Publicat:
  • Actualizat:
Sore întruchipează iubirea în noul ei videoclip

Cântăreaţa Sore a lansat recent un nou single, intitulat „Magnet de frigider”, o melodie de dragoste al cărei videoclip este deja disponibil pe YouTube.

Cântecul „Magnet de frigider” este compus de Mihai Andrei, iar versurile au fost scrise de Sore, în colaborare cu Smiley şi Elena Moroşanu. Piesa are deja un videoclip, filmat într-un singur cadru, adică fără nicio tăietură de montaj, care poate fi urmărit pe YouTube, regizat de Iura Luncaşu, în care apar şi actorii Emilian Oprea şi Andreea Vasile.

„«Magnet de frigider» este o poveste în care oricine se poate regăsi, pentru că, la un moment dat în viaţă, fiecare dintre noi iubeşte. În videoclip, eu întruchipez iubirea dintre protagonişti… o iubire intensă, dar şi complicată, cu suişuri şi coborâşuri. Finalul poveştii poate părea trist, dar de fapt oferă posibilitatea unui nou început, asemenea derulării anotimpurilor”, a declarat Sore despre videoclipul piesei nou lansate.

Sore este o cântăreaţă şi actriţă cunoscută mai ales pentru participarea în serialul „Pariu cu viaţa” şi ca membră a trupei La La Band. În 2011, artista s-a alăturat HaHaHa Production pentru a se concentra pe o carieră muzicală solo. Primul său hit a fost piesa „Different”, urmată de „Bad Boy is Back”, cântată alături de Dorian, „Beautiful Life”, alături de Mihai Ristea, „Dor să-ţi fie dor”, care este primul cântec în limba română al artistei, şi „Inima”.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”