Sore, despre captivitate şi eliberare. De ce a filmat în închisoare

Sore a regizat un nou clip, de data aceasta la închisoare. Ce mesaj transmite piesa ”Lângă mine”.
  • Publicat:
  • Actualizat:
Sore, despre captivitate şi eliberare. De ce a filmat în închisoare
FOTO: Sore în închisoare, în noul videoclip al piesei ”Lângă tine” / Sore, despre captivitate şi eliberare. De ce a filmat în închisoare

În ultimul videoclip regizat de ea pentru noua piesă ”Lângă tine”, Sore este captivă într-o închisoare, producţia fiind continuarea poveştii redate tot sub semnătura ei regizorală în clipul ”Cum să mă las”, lansat la începutul iernii.

O celulă semiobscură, pereţi scrijeliţi cu zilele rămase până la eliberare, cu mâinile legate la spate, cu haine murdare şi pătate de sânge, rănită, cu ochii pierduţi după o tortură a martorilor, povestea lui Sore este de fapt o metaforă printr-un puternic vizual, despre captivitatea într-un trecut sau prezent dureros.

”Am ales o închisoare ca decor principal pentru clip pentru a sugera încorsetarea în care ne ţinem singuri, o închisoare a minţii. Tot clipul este o metaforă, este o călătorie spirituală, de la tortură, la evadare, la regăsire. Finalul videoclipului explică simplu şi curat că noi suntem judecătorii, dar şi salvatorii noştri”, explică artista ideea care a stat la baza creaţiei ei.

Piesa ”Lângă tine” vorbeşte despre sentimentele care se nasc în urma unei relaţii toxice, despre captivitate şi despre eliberare.

”Ştim cu toţii cum e, toţi ne-am lovit de o astfel de stare la un moment dat, într-o formă sau alta, romantică sau profesională, iar în clip am dorit să subliniez faptul că doar noi suntem responsabili pentru puterea pe care o oferim altor oameni asupra noastră. Noi suntem singurii care putem opri un abuz, de orice natură, asupra noastră. Puterea este în noi şi trebuie să o conştientizăm, să învăţăm să ne iubim şi să ne preţuim”, menţionează Sore în privinţa mesajului noii sale piese ”Lângă tine”.

Artista susţine că s-a lăsat ghidată după principiul că cel mai important nu este ce ţi se întâmplă, ci ce înveţi din ce ţi se întâmplă, iar astfel îşi transpune doar experienţele personale în arta sa.

”Nimic din ceea ce scriu, compun, regizez, comunic nu-mi este străin. Toate experienţele din viaţa mea se regăsesc în arta mea şi nu ştiu dacă aş putea fi mulţumită de mine dacă lucrurile ar sta altfel. Îmi doresc ca cei care ascultă piesa să simtă că nu există barometru pentru suficienţă, există doar păreri, principii şi oameni diferiţi. Iubirea de sine este cea mai importantă şi doar ea atrage, în urma ei, respect, armonie şi admiraţie”, mărturiseşte Sore despre noul ei proiect.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân