„Sindromul vârcolacului” – boala care apare la un om dintr-un miliard

"Sindromul vârcolacului" este o afecţiune ce se manifestă prin creşterea excesivă a părului pe întreg corpul. Oamenii arată ciudat, fapt ce-i determină e cei din jur să-i ocolească.
  • Publicat:
"Sindromul vârcolacului" - boala care apare la un om dintr-un miliard

„Sindromul vârcolacului” este o afecţiune ce se manifestă prin creşterea excesivă a părului pe întreg corpul. Oamenii arată ciudat, fapt ce-i determină e cei din jur să-i ocolească.

Este şi cazul celor trei surori, Savita (23 de ani), Monisha (18 ani) şi Savitri Sangli (16 ani), care locuiesc într-un mic oraş din India, şi care au moştenit „sindromul vârcolacului” de la tatăl lor.

Cele trei surori se străduiesc să îndepărteze părul de pe faţă şi speră ca la un moment dat să îşi poată permite un tratament laser specializat pentru a se vindeca definitiv.

Surorile sunt nevoite să folosească o cremă specială în fiecare zi, pentru a evita creşterea părului. Cele trei femei mai au alte trei surori, care nu sunt afectate de „sindromul vârcolacului”.

 

Sursa: Mediafax

 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Elena Nistor
Elena Nistor este redactor colaborator al site-ului “Ce se întâmplă, doctore?”, articolele sale fiind dedicate sănătăţii şi sexualităţii. Temele pe care le abordează Elena Nistor se bucură de mare succes în rândul celor care îşi doresc să afle informaţii utile în ceea ce priveşte ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân