Şi vedetele fac terapie de cuplu!

Actorii Jennifer Garner şi Ben Affleck au decis să acorde căsniciei lor încă o şansă şi, de dragul celor trei copii ai lor, au început să facă terapie de cuplu, afirmă un tabloid american.
  • Publicat:
  • Actualizat:
Şi vedetele fac terapie de cuplu!

Actorii Jennifer Garner şi Ben Affleck au decis să acorde căsniciei lor încă o şansă şi, de dragul celor trei copii ai lor, au început să facă terapie de cuplu, afirmă un tabloid american.

Cei doi actori sunt căsătoriţi de aproape zece ani, însă relaţia lor trece printr-o perioadă de criză, afirmă o sursă citată de tabloidul Us Weekly. „Încearcă să treacă cu bine peste aceste momente dificile, de dragul copiilor, însă lucrurile nu sunt deloc roz şi dulci între ei”, a dezvăluit aceeaşi sursă, citată de site-ul contactmusic.com, citat de Mediafax.

De asemenea, sursa afirmă că Jennifer Garner şi Ben Affleck fac terapie de cuplu de mai mulţi ani: „Participă la şedinţe separate, dar şi la şedinţe comune. Atunci când lucrurile nu merg deloc bine între ei, se duc împreună la şedinţele de terapie„.

Deşi cei doi actori încearcă să îşi refacă relaţia, acelaşi tabloid afirmă că Ben Affleck îşi petrece cele mai multe nopţi în Hotelul Bel Air din Los Angeles, nu în reşedinţa pe care cuplul o deţine în Brentwood.

„El îşi petrece nopţile în acel hotel de fiecare dată când are probleme cu Jen”, a spus aceeaşi sursă.

La sfârşitul lunii mai, alte două tabloide americane – OK! Magazine şi National Enquirer – au publicat articole în care afirmau că relaţia dintre cei doi soţi este în pragul colapsului. Cei doi actori americani, care s-au căsătorit în 2005 şi au trei copii împreună – Violet, în vârstă de nouă ani, Seraphina, în vârstă de şase ani, şi Samuel, în vârstă de trei ani -, s-ar fi despărţit deja în aprilie şi s-ar îndrepta spre un divorţ costisitor, estimat la peste 150 de milioane de dolari.

Jennifer Garner şi Ben Affleck s-au împrietenit în 2001, în timpul filmărilor de la „Pearl Harbor”, dar s-au îndrăgostit abia în 2003, în timpul filmărilor de la „Daredevil”, un lungmetraj în care au interpretat rolurile principale.

Au decis să formeze un cuplu în 2005 şi s-au logodit în aprilie 2005. S-au căsătorit după alte două luni, în iunie 2005, în cadrul unei ceremonii private, pe Insulele Turks şi Caicos, în timp ce Jennifer era însărcinată cu prima lor fiică, Violet.

Ben Affleck a avut anterior o relaţie cu o altă Jennifer, cântăreaţa şi actriţa Jennifer Lopez, din iunie 2002 până în ianuarie 2004, în timpul căreia s-au şi logodit. Cei doi plănuiau să se căsătorească, însă ceremonia de nuntă a fost anulată în ultimul moment.

La rândul ei, Jennifer Garner a fost căsătorită cu actorul Scott Foley, din 2000 până în 2003.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”