#SELFIE – succes rasunator de box office

Lansat in cinematografe pe 9 mai, filmul #SELFIE este cel mai de succes film romanesc de anul acesta. La 10 zile de la premiera, filmul a fost vazut de peste 37,000 de spectatori si a stabilit un record de incasari de 570.000 de lei. O premiera pentru filmul romanesc, #Selfie a reusit performata de a avea 14,654 de spectatori in weekendul doi, fata de 12.648 de spectatori in weekendul lansarii, dovada a faptului ca filmul este apreciat de catre publicul din toata tara.
  • Publicat:
  • Actualizat:
#SELFIE – succes rasunator de box office

Lansat in cinematografe pe 9 mai, filmul #SELFIE este cel mai de succes film romanesc de anul acesta. La 10 zile de la premiera, filmul a fost vazut de peste 37,000 de spectatori si a stabilit un record de incasari de 570.000 de lei.

O premiera pentru filmul romanesc, #Selfie a reusit performata de a avea 14,654 de spectatori in weekendul doi, fata de 12.648 de spectatori in weekendul lansarii, dovada a faptului ca filmul este apreciat de catre publicul din toata tara.

In orase precum Iasi, Constanta, Timisoara sau Braila filmul a inregistrat spectacole sold out. Premiera de la Iasi, in prezenta echipei, a inregistrat 850 de spectatori. Astazi, de la 18,30, echipa #Selfie isi da intalnire cu publicul din Bucuresti la Baneasa, in Grand Cinema Digiplex.

Prima comedie cu si despre tineri ajunsa in ultimii ani pe marile ecrane, #SELFIE s-a clasat pe locul 4 in box office dupa al doilea weekend, fiind surclasata de productiile internationale Godzilla, Neighbors si The Other Woman. Comparat cu fenomenul romanesc Liceenii din anii ‘90, filmul #SELFIE este o productie MediaPro Pictures si Zazu Film, distribuita de catre Zazu Film si regizata de Cristina Iacob.

In rolurile principale vor putea fi urmariti tinerii Olimpia Melinte, Crina Semciuc, Flavia Hojda, Vlad Logigan, Levent Sali si Alex Calin. Alaturi de acestia, distributia filmului este completata de actori titrati ca Razvan Vasilescu, Florin Calinescu, Alina Chivulescu si Razvan Fodor. Nu lipsesc nici vedete precum Smiley, Alex Velea, Mihaela Radulescu, Dan Chisu sau George Vintila care aduc un plus de nuante comediei prin scurtele lor interventii.

#SELFIE spune povestea a trei adolescente, absolvente de liceu, pentru care marea aventura a vietii lor incepe cu o escapada la mare. In loc sa stea acasa si sa invete pentru BAC, Yasmine (Crina Semciuc), Roxi (Olimpia Melinte) si Ana (Flavia Hojda) sunt hotarate sa se distreze si sa uite de responsabilitati in ultimele 2 zile dinainte de examenul maturitatii, iar asta inseamna sa incalce orice regula si safaca tot ce le trece prin cap, fara sa tina cont de consecinte. Vor libertate, adrenalina si dragoste de-o vara, iar cei trei tineri pe care ii agata la mare par mai mult decat dispusi sa le ofere tot ce-si pot imagina.

Cu un debut spectaculos pentru box office-ul romanesc, #SELFIE face furori in toata tara, putand fi urmarit in continuare in cinematografele: Hollywood Multiplex, CinemaPRO, Cinema City (Cotroceni, Sun Plaza, Cluj Polus, Arad, Arad Galeria, Ploiesti, Afi Ploiesti, Braila, Timisoara, Constanta), Grand Cinema&More Baneasa, The Light Cinema, Cityplex (Constanta, Brasov), Line Cinema (Ramnicu-Valcea), Cine Grand (Botosani), Grand Mall (Satu-Mare), Cinema 3D Colors (Craiova), Cinema Eugen Ionescu (Slatina), Cinema Twins (Ploiesti), Modern (Craiova), Unirea (Botosani), Dacia (Piatra-Neamt), Sebastian Papaiani (Pitesti), Cortina (Oradea), Palace (Oradea), Cinema Arta (Targu-Mures), Patria (Bucuresti), Cinema Ostroveni (Ramnicu-Valcea), Cinema Victoria (Cluj), Cinema Colors (Alba-Iulia).

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân
Recomandări:
Substanţele care pot creşte cu 80% riscul de avort
Substanţele care pot creşte cu 80% riscul de avort
Primul vaccin împotriva cancerului pulmonar ar putea fi gata până în anul 2030
Primul vaccin împotriva cancerului pulmonar ar putea fi gata până în anul 2030