Şefii se cunosc de mici. Copiii întreprinzători sunt viitorii manageri

Copiii care vând te-miri-ce când sunt în şcoală, fac schimb de obiecte cu alţi colegi sau tinerii care au propriile lor afaceri din timpul studenţiei au de două ori mai multe şanse ca mai târziu, la maturitate, să devină proprii lor şefi. Aceasta este concluzia unui studiu efectuat la Kingston University's Business School.
  • Publicat:
Şefii se cunosc de mici. Copiii întreprinzători sunt viitorii manageri

Copiii care vând te-miri-ce când sunt în şcoală, fac schimb de obiecte cu alţi colegi sau tinerii care au propriile lor afaceri din timpul studenţiei au de două ori mai multe şanse ca mai târziu, la maturitate, să devină proprii lor şefi. Aceasta este concluzia unui studiu efectuat la  Kingston University’s Business School.

Potrivit raprtului experţilor, copiii, adolescenţii şi tinerii întreprinzători ajung, mai târziu, să conducă propriile lor afaceri. Aceştia, de cele mai multe ori, nu sfârşesc prin a rămâne la statutul de angajaţi, spre deosebire de colegii lor mai puţin activi.

Pentru că sunt îndrăzneţi, învaţă devreme cum să comunice în mediul de lucru şi îşi dezvoltă abilităţile de antreprenori, aceştia preferă, de multe ori, să continue în acelaşi spirit şi după încheierea studiilor, înepând diverse afaceri.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Elena Nistor
Elena Nistor este redactor colaborator al site-ului “Ce se întâmplă, doctore?”, articolele sale fiind dedicate sănătăţii şi sexualităţii. Temele pe care le abordează Elena Nistor se bucură de mare succes în rândul celor care îşi doresc să afle informaţii utile în ceea ce priveşte ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân