Secretul tenului impecabil de gheişă: excrementele de privighetoare

Vrei să arăţi mai tânără cu 10 ani? Încearcă tratamentul de 180 de dolari cu...excremente de pasăre. Un SPA de lux din centrul Manhattan-ului practică această metodă de aproape 5 ani iar rezultatele sunt excelente, susţin clientele cu dare de mână care se supun acestui tratament inedit.
  • Publicat:
Secretul tenului impecabil de gheişă: excrementele de privighetoare

Vrei să arăţi mai tânără cu 10 ani? Încearcă tratamentul de 180 de dolari cu…excremente de pasăre.
Un SPA de lux din centrul Manhattan-ului practică această metodă de aproape 5 ani iar rezultatele sunt excelente, susţin clientele cu dare de mână care se supun acestui tratament inedit.

Măştile respective sunt făcute din excremente de privighetoare amestecate cu tărâţe de orez şi apoi sunt aplicate pe faţă, pentru o exfoliere delicată şi curăţare în profunzime, datorită enzimelor speciale eliberate de ingredientul…mirositor.

Cele peste 100 de cliente care trec lunar pragul salonului Shizuka spun că pielea lor arată mult mai bine, este mai catifelată şi nu mai au probleme cu acneea.

Directorul centrului de înfrumuseţare, Shizuka Berntein, originar din Tokio, încearcă prin acest tratament să aducă în atenţia Statelor Unite un tratament tradiţional de întinerire din Japonia, pe care l-a învăţat la rândul lui de la mama sa. Astfel, doamnele nemulţumite de aspectul pielii lor sunt stimulate să nu mai apeleze la bisturiu pentru operaţiile de lifting şi să se întoracă la..natură.

Tratamentul cu excremente Geisha Facial este folosit în ţara natală încă din anii 1600 şi era solicitat în special de către actriţe şi ghişe, recunoscute pentru frumuseţea lor răpitoare.

Pe de altă parte, dermatologul Michelle Green este de părere că acest tratament nu este unul tocmai fantastic şi că aceleaşi rezultate de reîntinerire pot fi obţinute cu un exfoliant pe bază de fructe, cum ar fi caisele de exemplu.

Un alt mit care circulă este acela că excrementele de porumbel ar fi excelente pentru piele, însă Bernstein susţine că doar privighetoarea este cea care poate elibera enzima cu proprietăţi speciale de curăţare deoarece această pasăre se hrăneşte doar cu seminţe naturale.

 

 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Paula Rotaru - Senior Editor
Senior Editor, [email protected] A făcut parte din echipa Ce se întâmplă, Doctore? în perioada aprilie 2013-decembrie 2023. Articolele sale cuprind informații despre diverse afecțiuni, alimentația echilibrată, îngrijirea pielii și sănătatea emoțională. Colaborări: Viața ...
citește mai mult
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”